Siłowania ze sklepem

To jedyna z dzielnic gdzie kupisz niemalże wszystko. Potrzebny Ci niewolnik? Znajdziesz go. Potrzebujesz ziółek? Nie ma problemu. Chcesz jakieś sprzęty, części do maszyn? Jeśli dobrze się rozejrzysz to masz w czym wybierać. Legalne czy nie, wszystko jest tutaj. Kwestią jest to, GDZIE i u kogo to znajdziesz.
Awatar użytkownika
Dariusz Wyrm
Punkty Przygody: 1,00 
Poziom Zdrowia:
15000+ 100 (15100) pkt.
Obrazek
Poziom Mocy:
55 pkt.
Karta Postaci:
Statystyki:

45

25+20(45)

30+10(40)

30

50

10(11)
Stan portfela: 40000000
Przedmioty magiczne:
Kurtka + 10 siły
Kamizelka + 100 HP
Płaszcz +10 intelektu
Spodnie +10 siły
Buty + 10 zręczności

Budynek jest dwupiętrowy. Na parterze znajduje się sklep z różnymi suplementami dla tych, co chcą szybciej zredukować masę i innymi takimi magicznymi specyfikami. Nie koniczne zdrowymi.

Sama siłowania znajduje w bardzo dużej piwnicy. Nie ma tutaj okien ale klimat za już tak. Kamienne ściany, betonowa podłogowa i wyższy sufit.

Znajdują się tutaj sprzęty takie jak:

- 2 x worki treningowe do boksu
- Atlas treningowy (brama wielofunkcyjna)
Do ćwiczeń na różne partie mięśniowe: plecy, klatka, ramiona, nogi. Idealny do treningu siłowego.
- Sztangi i obciążenia (gryfy, talerze)
Podstawa każdego treningu siłowego. Warto mieć zarówno gryf prosty, łamany jak i olimpijski.
- Ławka regulowana
Do wyciskania sztangi, ćwiczeń na hantlach, brzuszków i innych ćwiczeń pomocniczych.
- Hantle (regulowane lub stałe)
Do ćwiczeń jednostronnych, izolowanych oraz ogólnych ćwiczeń siłowych.
- Stojaki pod sztangę
Do przysiadów, martwego ciągu, wyciskania na stojąco.
- Maszyna do nóg (przysiady, wyprost nóg, uginanie)
Niezbędna do kompleksowego treningu nóg.
- Drążek do podciągania + poręcze do dipsów
Świetne do treningu pleców, bicepsa oraz klatki i tricepsa.
- Mata treningowa + akcesoria mobility (rollery, gumy oporowe)
Do ćwiczeń mobilnościach, rozgrzewki, rozciągania i regeneracji.

Stanowisk jest zawsze po 4.

Aby móc korzystać z siłowni, trzeba zakupić karnet na 3 miesiące z góry (100 myntów).
Sklep jak i siłownia dostępna jest 24h

----
Jeśli ktoś chce punkty za trenowanie musi wysłać link do notatnika. Za trening otrzymuje się 0.10 PP
Obrazek
Awatar użytkownika
Helion Kanavar
Punkty Przygody: 5,34 
Medale: 7
Poziom Zdrowia:
250 +90 (340)
Poziom Mocy:
75/75
Karta Postaci:
Statystyki:

16

50 + 10 (60)

15

50

20

34 +10 (44)
Stan portfela: 2330
Przedmioty magiczne:
komplet roboczy(wzm.)+90hp
Kastet +15 dmg
Kurtka + 10 siły

Z rana przyszedł na siłownie i dzisiaj skupił się na worku, może w końcu nadejdzie dzień typowo dla nóg, hehe.
No ale koniec śmieszków i zabrał się za trenowanie różnych uderzeń. Skupiał się aby wyćwiczyć te ruchy i aby stały się niczym typowy odruch, co z cała pewnością proste nie będzie. Tak trenował i kiedy uznał, że dosyć to bez niczego wyszedł. ogarnie się u siebie lub Calluma.
zt
"Bring me home in a blinding dream
Through the secrets that I have seen
Wash the sorrow from off my skin
And show me how to be whole again
'Cause I’m only a crack In this castle of glass
Hardly anything there
For you to see.."

Awatar użytkownika
Mephisto Kudo
Punkty Przygody: 0,16 
Medale: 4
Poziom Zdrowia:
275+ 90 (365)
Poziom Mocy:
75/75
Karta Postaci:
Statystyki:

25

64

15

55

25

70 +20 (90)
Stan portfela: 8755
Przedmioty magiczne:
buty +10 zwinność
Kastety +15dmg

Wieczorem po pracy przybyłem do siłowni, trzeba nieco się podszkolić. Szczerze mówiąc, mam dość dostawania wpierdzielu na ringu. Trzeba coś z tym zrobić. Skinąłem sobie głową sam do siebie zaraz witając się z personelem.
Ruszyłem od razu do worka treningowego poprawiając swoją pracę nóg jak i rąk. No kilka serii jedną ręką to drugą, kilka kopniaków z wyskokami i nie tylko. Kumam, że moim atutem jest zwinność i prędkość ale no bez przesady no, trzeba nad sobą ćwiczyć cały czas. Dlatego nawet nie mrugnąłem aby wykupić kolejny karnet na siłownię.

Po zakończonych ćwiczeniach zabrałem swoje rzeczy idąc w swoją stronę.

zt
Awatar użytkownika
Mephisto Kudo
Poziom Zdrowia:
275+ 90 (365)
Poziom Mocy:
75/75
Karta Postaci:
Statystyki:

25

64

15

55

25

70 +20 (90)
Przedmioty magiczne:
buty +10 zwinność
Kastety +15dmg

No miałem pójść do domu ale jednak zawróciłem w stronę siłowni. Niedługo kolejną walka to no, trzeba się poprawić.
Tym razem zacząłem od serio brzuszków, pompek, przysiadów i skoków przez skakankę. Robiłem tak aż do momentu kiedy poczułem zmęczenie. Wtedy odsapnąłem chwilę i no jeszcze z trzy serie i do domu. No i tak też zrobiłem.

Zt
Awatar użytkownika
Mephisto Kudo
Poziom Zdrowia:
275+ 90 (365)
Poziom Mocy:
75/75
Karta Postaci:
Statystyki:

25

64

15

55

25

70 +20 (90)
Przedmioty magiczne:
buty +10 zwinność
Kastety +15dmg

Przybiegłem na siłownię z samego rana, dzisiaj idę do roboty to muszę się jakoś wyrobić w czasie ale na szczęście nie zaspałem to trochę sobie tutaj posiedzę.
Dzisiaj popracuję nad ciosami. Więc no, wybrałem się do worka treningowego okładałem go tek jakby jutra miało nie być czy to z pięści czy kopniakami. No aż mi lekko ręce spuchły od tego wysiłku, no to ten musiałem nieco odpuścić bo no, łapy mi się w robocie przydadzą więc no. poszedłem więc na bieżnię pobiegać sprintem w między czasie robiłem ciosy w powietrzę.
Pozytywnie zmęczony zszedłem z bieżni i no. Teraz biegiem do roboty bo no zaraz mogę się spóźnić.

zt
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dzielnica Handlowa”