Hatsuyuki

Tutaj każdy zobowiązany jest stworzyć swoja kartę postaci na podstawie szablonu lub własnej inwencji.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Hatsuyuki
Punkty Przygody: 0,44 
Medale: 1
Poziom Zdrowia:
250 + 90 (340)
Poziom Mocy:
55
Karta Postaci:
Statystyki:

35

30 + 20 + 10 (60)

11

40 + 10 (50)

10

20
Stan portfela: 320
Przedmioty magiczne:
Bluza skórzana (wzm.) +25 hp
Koszulka robocza +20 hp
spódnica (wzm.)+25hp
Obuwie robocze(wzm.)+20 hp
Wakizashi x2 +15 dmg
Kurtka + 10 siły

Imię i nazwisko/pseudonim: Hatsuyuki
Data urodzenia: 8 Lupis? Sierpień?
Rasa: zmiennoształtny
Zawód: Dziewczyna do wynajęcia
Zwierzę totemiczne: Lis
Historia: Gdybyś mnie zapytał to powiem ci że jestem kurtyzaną i nie pamiętam swojej przeszłości. Że to co pamiętam to urojenia ale ja wiem co widziałam, co się stało.
Urodziłam się w biedzie, najmłodsze dziecko sprzedane w ramach podatków gdy już przestało ssać mleko matki. Nawet nie wiem czy kiedy kol wiek je ssałam. Moja zdolność zmiany kształtu wcale nie jest rzadkością ale posiadam mutacje dającą mi więcej niż jeden ogon, trzy jeśli o to chodzi, a to jest skrajnie niewygodne ale i przypieczętowujące los. Kupiono mnie i oddano na szkolenie do domu gejsz, a w trakcie tego szkolono w ochranianiu. Miałam zabawiać gości w pałacu i być gotowa zabić dla ochrony władcy. A w razie skandalu z zabitym zginąć. Przecież niewolnik nie ma znaczenia, a bycie gejszą było tylko fasadą. Każdy z dworu wiedział że można mnie było wykorzystać ale nikt nie mówił głośno gdyż to bękart władcy brał mnie jako osobistą poduszkę.
Co dziwne w tym miejscu nigdy takiej historii nie było a pewnie zapisała by się w kronikach. Szczególnie że cesarza chciał zabić mroczny mag. Stanęłam w obronie cesarza i zostałam wrzucona w cień. Upadłam w mrok a gdy nastał dzień zobaczyłam miasto z kamienia o dziwnych pojazdach. A może tamto życie to sen? Obudziłam się z takim guzem iż powiedziano mi że mogłam stracić pamięć, albo jej część i o znanej mi fikcji myśleć jak o prawdzie. Nie wiem, może to prawda. Fikcyjne książki mogą mieć takie historie ale jaka jest moja? Nie wiem, wiem tylko że to iż sprzedaje ciało to prawda. W końcu co innego mam cennego w świecie którego nie znam albo nie pamiętam

Statystki
Siła: 5 +10 +10 (+25)
Zwinność: 22 (+8)(-10)= 20
Wytrzymałość: 15 (+25)
Inteligencja: 10 -10 +5 (+6)
Siła woli: 10
Percepcja: 13 (+22)

Wady:
zwierzęcy pot -1pkt
Uparty zwierz -2pkt
zwierzęcy umysł -3pkt
nawiedzany -2pkt
dodatkowe 2 ogony (-10 zręczność)
Zalety:
siłacz -3pkt
wykształcony -2pkt
mistrz broni (Koszt 2) - Świetnie sobie radzi z dwoma typami broni(No-dachi i Wakizashi)
Języki - *Znajomość jednego prostego języka (Koszt 1),
oburęczność -2pkt
Zdolności
regeneracja poziom 2 (5za pierszy 10za 2- 15)
twardy żołądek 2 poziom (po 5kpe za poziom - 10)
cierniowa zbroja 3 poziom (5 +6 +8 pkt kosztu - 19)

Zakupy:
--Kurtka/bluza skórzana wzmocniona-+25 hp- skórzana wzmocniona metalowymi elementami-
-Koszulka/T-shirt materiałowa robocza- +20 hp-wzmocniona skórzanymi i metalowymi elementami-
-Suknia/spódnica skórzana wzmocniona- +25 hp-skórzana wzmocniona metalowymi elementami-
-Obuwie wzmocnione robocza+20 hp-Typowe buty pracownicze, bhp
-Torba materiałowa zwykła- materiałowa/sztruksowa
- 1h broń (Wakizashi)- x2
pasek z 2 nie funkcjonalnymi ogonami -5zr

Chcesz zwierzątko domowe? Podaj jakie: Lis polarny
ODPOWIEDZ

Wróć do „Karty Postaci”