regulamin i zapis | FAQ | kompendium | poszukiwania | nieobecności |
== Ogłoszenia ==
== Media == | == Fabuła == Wiosny czar... Atak bombowy! Zima, 45 lat po Kataklizmie | ==Faza Księżyca== |
Warsztat
- Mephisto Kudo
- Punkty Przygody: 2,34
- Poziom Zdrowia: 260+ 90 (350)
- Poziom Mocy: 75/75
- Karta Postaci:
- Statystyki:
25
60
15
52
25
52 +10 (62) - Stan portfela: 2625
- Przedmioty magiczne: komplet roboczy(wzm.)+90hpKastety +15dmg
Kobieta przeszła się po warsztacie, a później wróciła do chłopaków. Zanurzyła palce w sierści wilkołaka - Faktycznie jest puszysta - uśmiechnęła się do nich. Mephisto na razie nic nie robił czekał i obserwował zachowanie Heliona z niemałym uśmiechem.
- Helion Kanavar
- Punkty Przygody: 4,47
- Medale: 3
- Poziom Zdrowia: 250 +90 (340)
- Karta Postaci:
- Statystyki:
16
45
15
50
20
34 +10 (44) - Stan portfela: 1490
- Przedmioty magiczne: komplet roboczy(wzm.)+90hpKastet +15 dmg
-Jestem Helion, miło mi- Przedstawił see mimo, że zrobił to już Mefisto.
kiedy ta dotknęła jego sierści, ten aż się zjeżył i odskoczył jak poparzony. Uświadamiając sobie po chwili jak to mogło wyglądać.
-Tego ten, troche za krótko się znamy na dotykanie- Oj tak czuł się zmieszany i troche tak nie wiedział co robić. Lekka panika? Można to tak ująć. Może na zewnątrz nie było tego tak widać ale wewnętrznie przechodził poważną panikę. z czego jego dziadek będąc jak zwykle blisko nie szczędził się nabijać.
-Zamknij się-!-Warknął na niego Helion czując się troche jakby w wewnętrznej rozpaczy.
Through the secrets that I have seen
Wash the sorrow from off my skin
And show me how to be whole again
'Cause I’m only a crack In this castle of glass
Hardly anything there
For you to see.."
- Mephisto Kudo
- Karta Postaci:
- Statystyki:
25
60
15
52
25
Dziewczyna sama lekko odskoczyła widząc reakcję wilkołaka - Wybacz ale na prawdę byłam ciekawa czy masz miękką sierść - odeszła kawałek siadając na krześle obok motocykla. Założyła nogę na nogę, ponownie podskoczyła słysząc słowa - Proszę - można było wczuć nutę oburzenia. Kobieta spiorunowała wzrokiem Heliona i Mephisto - Nie mówiłeś, że jest gburem - rzuciła. Zielonowłosy spojrzał na nią rozkładając ręce - To nie tak, on się po porostu stresuje. Widzisz, musisz mu wiele wyjaśnić - powiedział wesoło a jego słowa dotarły do Melodi przez co wyraz jej twarzy złagodniał, po czym dodała - Włochaty przyzwyczaj się, że będziesz niespodziewanie dotykany przez kobiety, tym bardziej jak zamierzasz jakąś poderwać.
- Helion Kanavar
- Karta Postaci:
- Statystyki:
16
45
15
50
20
- Ja przepraszam... Na prawdę ..- Skłonił się do niej- nie było to do ciebie i tego no... Lubię dotyk ale tak aby na dzień dobry od obcej osoby... No nie przywykłem i .. i no tak trochę ....- zaczął się tłumaczyć z sytuacji. Nie chciał jej obrazić ale trudno mu bylo się skupić czy zebrać myśli. Stary dziad nie pomagał, a co ma powiedzieć... Nie patrzył na kobietę siedząc już na tyłku. Sam zaczął wątpić w to czy jakoś to wyjdzie. Taka z niego ciita w takich sprawach.
Hardly anything there
For you to see.."
- Mephisto Kudo
- Karta Postaci:
- Statystyki:
25
60
15
52
25
Melodia wstała teatralnie otrzepując spodnie - Słuchaj Helion, czy Ci się to podoba czy nie większość kobiet na pewno będzie Cię dotykać nawet przy pierwszym spotkaniu. Będą chciały wybadać grunt i to nie znaczy, że zaraz na Ciebie się rzucą i zbałamucą. Z tego co widać nawet w tej formie wydajesz się na postawnego, więc na pewno będziesz dla nich atrakcyjny. - stwierdziła fakt. Większość pięknej płci teraz bardziej patrzy na wygląda niż osobowość, choć i to jest czesem przydatne.
Westchnęła głębiej - Przełam się jakoś do tego dotyku, bo bez tego nie ruszysz dalej - przeszła się ponownie po warsztacie - No dobrze, to to już wiesz a co mi powiesz na pierwszy rzut oka o mnie? - zatrzymała aby spojrzeć na mężczyznę.
Młody stał jak stał i słuchał.
- Helion Kanavar
- Karta Postaci:
- Statystyki:
16
45
15
50
20
-Wynagrodzić?- Spojrzał na nią pytająco- Jak? - Zapytał bo nie bardzo wiedział w jaki sposób miałby to zrobić-no i tego.. nie obiecuje ale postaram się-- Przeniósł spojrzenie na Mefisto. Może ten mu wyjaśni?
-Ćwiczę i trzymam kondycję ale też nie chce aby druga osoba się pouchwalała na pierwszym spotkaniu czy coś-Po prostu nie chciał sam by obierany jako natręt, wystarczy, ze maja go jako gbura.
Co on wie? Że ma się przełamać i dotykać kobiety, od tak? To jest tego już molestowanie raczej nie? Czy całkiem już się pogubił.
-Zaraz co?- Jej ostatnie słowa z burzy myśli go wytrąciła- Nie rozumiem- Przecież jaka jest to widzi...
Hardly anything there
For you to see.."
- Mephisto Kudo
- Karta Postaci:
- Statystyki:
25
60
15
52
25
- Helion jej chodziło oto co byś jej powiedział, gdybyś chciał zagadać. Spójrz. - Mep podszedł do kobiety - Witaj. Nazywam się Mephisto - chłopak zmienił swoje zachowanie o 180 stopni - Zauważyłem, że bardzo ładnie pachniesz. Mogłabyś mi zdradzić jak się nazywa ten zapach? Byłbym raz gdybyś udzieliła mi tej odpowiedzi - tak zaczął rozmowę choć kobieta na początku nie była przychylna ale on tak to obrócił, że zaczęła z nim chętniej rozmawiać aż w końcu powiedziała mu nazwę i a później już razem żartowali. Wtedy dziewczyna delikatnie musnęła ręką jego ramie. Zielonek zakończył rozmowę odwracając się do kolegi - Teraz rozumiesz?.
- Helion Kanavar
- Karta Postaci:
- Statystyki:
16
45
15
50
20
-Ja tak nie potrafią-Skwitował. Nie miał co czarować nie potrafiłby podejść do dziewczyny, nawet jakby mu się podobała i od tak zagadać. No nie, wyszedł by pewnie wtedy na jakiegoś debila czy natręta, bo pewnie nie potrafiłby się ogarnąć.
Hardly anything there
For you to see.."
- Mephisto Kudo
- Karta Postaci:
- Statystyki:
25
60
15
52
25
- Dobra pierwsza rzecz, a nim podjedziesz do jakieś kobiety przyjrzyj jej się a dokładnie na detale jakie np przy sobie ma. Jak spinka na włosach, zapach perfum, broszak itp. I nie, nie będziesz uważany za zboka, gwałciciela czy kogoś bardziej niezrównoważonego człowiek. Wszystko zależy od tego jak rozpoczniesz rozmowę, broń boże nie zaczynaj coś w stylu, że chciałbyś coś takiego kupić mamie. To jest śmierć w butach - Mephisto się zaśmiał, no jak zaczynał raz udało mu się palnąć taką gafę. Teraz zaczęła Melodia - A jeśli nie dostrzeżesz takich detali, to zawsze możesz poprosić o pomoc. - uniosła jeden palec do góry - Że szukasz prezentu dla siostry, koleżanki czy kogoś tam innego. A... - tu przerwał jej Meph - Albo możesz udawać, że przeprowadzasz ankietę - wyszczerzył zęby.
- No dobra, Helion spróbuj z porozmawiać z Melodii - szturchnął kolegę.
- Helion Kanavar
- Karta Postaci:
- Statystyki:
16
45
15
50
20
-To będzie pewnie dla was albo śmieszne albo żałosne ale nigdy nie miałem dziewczyny i trudno jest mi z nimi rozmawiać, zaczepiać kiedy kiedy...- Lekko przegryzł wargę- kiedy słyszysz te komentarze, głupie zachowanie i nie możesz nawet własnych myśli zebrać i... i wszystkie odchodzą mając mnie za walniętego gbura o tyle- Trudne wyznanie, patrząc na to ile ma lat i do tego większość nawet nie zdaje sobie sprawy, że ktoś zawsze może komuś towarzyszyć i gderać nad uchem.
Spojrzał na Melodię.
-E ten ... cześć- No tak słabo ale nie był w stanie się skupić odpowiednio.
Hardly anything there
For you to see.."