Kwiecista Łąka

Duży obszar zalesiony, gdzie na samym środku znajduje się niemałych rozmiarów jezioro. Można wypożyczyć łódkę aby przepłynąć po nim czy też kąpać się na brzegu. Sam park ma kilka głównych tras, które są dobrze oświetlone. Przy chodnikach są ławki, na których można usiąść i podziwiać naturę. Dla chcących zbliżyć się z naturą, nie jest problemem zboczyć ze ścieżki i wejść w głąb parku, w jego bardziej dzikie miejsca.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Tkacz Losu
Punkty Przygody: 0,00 

Obszar troche oddalony od jeziora, otoczony drzewami. Rosną tutaj różne kwiaty nawet zima, dzięki magi, jaka osłania to miejsce.
Awatar użytkownika
Bjorn
Punkty Przygody: 2,90 
Medale: 4
Poziom Zdrowia:
295 + 90 (385)
Poziom Mocy:
75/75
Karta Postaci:
Statystyki:

15/ 80

60 +10 (70 /70)

15 / 70

49 +10 (59)/ 100

10 / 70

22 + 10 (32) / 70
Stan portfela: 3555
Przedmioty magiczne:
Buty + 10 zręczności

Słuchała go i skinęła lekko głowa. Takie szczeniackie myślenie ale nie jej to oceniać. Przynajmniej nie zdawało się aby chciał wykorzystywać to w złych zamiarach.
-Jak wspominałam początki będą raczej nudne- Dla niego zapewne tak. zdawał się byc osoba, której jest pełno wszędzie.
-Powiedz jak dobrze potrafisz kontrolować energie w sobie?- Zapytała aby dowiedzieć się ile tka na prawdę będzie musiała go nauczyć.
Miś

"Wildlands a nowhere place
A breath away from heaven
Symphonies of silent words
Rise beyond the sky

Faraway
We will run faraway
We will come
To the Wildlands faraway

Fighting for the Wildlands
On the highest mountain
We'll end it all
And finally journey home"
Awatar użytkownika
Mephisto Kudo
Punkty Przygody: 0,23 
Poziom Zdrowia:
275+ 90 (365)
Poziom Mocy:
75/75
Karta Postaci:
Statystyki:

25

64

15

55

25

70 +20 (90)
Stan portfela: 8755
Przedmioty magiczne:
komplet roboczy(wzm.)+90hp
buty +10 zwinność
Kastety +15dmg

No nie wiem czy ją taka odpowiedź zadowoliła ale no, jak będzie to będzie. Nie przygotowałem się na test z pytaniami.
- Spoko, kumam dlatego się no wcześniej wyżyłem na siłowni - no bo jak tak ma być to no wolałem nie mieć za dużo energii w sobie aby mnie to no, nie frustrowało czy coś podobnego.
Wzruszyłem ramionami - A bo ja wiem, nigdy się nad tym nie zastanawiałem - skrzywiłem się z głupkowatym uśmiechem. Uczono mnie jak walczyć a nie czuć przepływ energii wewnątrz ciała. Co innego pewnie moje rodzeństwo ale no.
Awatar użytkownika
Bjorn
Punkty Przygody: 2,90 
Poziom Zdrowia:
295 + 90 (385)
Poziom Mocy:
75/75
Karta Postaci:
Statystyki:

15/ 80

60 +10 (70 /70)

15 / 70

49 +10 (59)/ 100

10 / 70

22 + 10 (32) / 70
Stan portfela: 3555
Przedmioty magiczne:
Buty + 10 zręczności

Skinęła mu ponownie głowa. dobrze, ze pamiętał o tym. Jakby go roznosiła energia, to ciężko byłoby zapanować nad nim i na pewno ciężej byłoby sie skupić.
-Wiesz jak działa zwykła zapalniczka?- Zapytała się zilonowłosego. Ten jako mechanik powinien taka prostą rzecz wiedzieć.
-Ta zdolność w pewien sposób działa podobnie. Nasza energia jest paliwem. Jesli nie opanuje się jej to jak planik z maksymalną mocą może wystrzelić, a wtedy spopieli cię- Tak obrazowo postanowił przestawić na czym polega. Taka podstawa, nim zacznie omawianie reszty.
-Dlatego ważne jest kontrolowanie swojej energii by byc panem ognia a nie jest pożywieniem- Jeśli się przyłoży to na pewno da rade.
Miś

"Wildlands a nowhere place
A breath away from heaven
Symphonies of silent words
Rise beyond the sky

Faraway
We will run faraway
We will come
To the Wildlands faraway

Fighting for the Wildlands
On the highest mountain
We'll end it all
And finally journey home"
Awatar użytkownika
Mephisto Kudo
Punkty Przygody: 0,23 
Poziom Zdrowia:
275+ 90 (365)
Poziom Mocy:
75/75
Karta Postaci:
Statystyki:

25

64

15

55

25

70 +20 (90)
Stan portfela: 8755
Przedmioty magiczne:
komplet roboczy(wzm.)+90hp
buty +10 zwinność
Kastety +15dmg

- No oczywiście, że wiem. Jak chcesz mogę Ci opowiedzieć o jej schemacie i jak ją dobrze zbudować czy o nią dbać - co prawda nie palę ale przez swoją robotę wiem co i jak i nie tylko przez nią.
- Uuuu brzmi ekscytująco - wyszczerzyłem kiełki, no ja wiem że to nie powinno mnie tak no ten jarać bo jednak mogę sobie dednąć ale noooo. Zacząłem podskakiwać w miejscu ale no, zaraz się ogarnąłem.
- Dobra, czyli najpierw zaczynamy od no tego - popukałem się w łepek - Kontroli mojej energii, tak? - no wolałem się upewnić czy dobrze to wszystko zrozumiałem.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Park z jeziorem”