regulamin i zapis | FAQ | kompendium | poszukiwania | nieobecności |
== Ogłoszenia ==
== Media == | == Fabuła == Wiosny czar... Atak bombowy! Zima, 45 lat po Kataklizmie | ==Faza Księżyca== |
Biuro
- Arkon
- Punkty Przygody: 0,21
- Poziom Zdrowia: 150 + 80 (230)
- Poziom Mocy: 225
- Karta Postaci:
- Statystyki:
5
10
40 + 5 (45)
30
15
30 - Stan portfela: 660
- Przedmioty magiczne: komplet roboczy(wzm.)+80hpRapier + 15dmg
Ile znalazł, tyle znalazł. Ubrał fartuch chirurgiczny, który i tak mu w szpitalu wyczyszczą i objął stertę odpadu z napraw w ramiona, które to uprzednio odsłonił, żeby nie zasmarować sobie rękawów. Tylko... - Halo? - Podniósł głos, żeby zorientować się, czy ktokolwiek go tutaj obsłuży. Jeśli nie... cóż, za utylizację odpadu, to powinni mu dopłacić!
//Liczyłem na jakąś interakcję, ale trudno. Potrzeba mi tutaj tylko potwierdzenia od Losu, że dostałem, co szukałem. Jak do piątku/soboty nie odpisze mi nikt z obsady warsztatu, to gad zawija złom pod argumentem utylizacji odpadu warsztatowego.
- Reno Coulter
- Punkty Przygody: 1,07
- Poziom Zdrowia: 150
- Poziom Mocy: 200
- Karta Postaci:
- Statystyki:
23
27
40
30
15
72 - Stan portfela:
-Dzień dobry- Spojrzał na mężczyznę-W czym mogę pomóc- Zapytał ze spokojem. Mimo to z lekką podejrzliwością spoglądał na co ten miał przy sobie. Rudy zastanawiał się chwile, czemu klienci przybywają zawsze kiedy go tutaj nie ma.
Tomorrow is another day
And you won't have to hide away
You'll be a Man, Boy!
But for now it's time to run, it's time to run!
Rosomak, miodożer północy
- Arkon
- Punkty Przygody: 0,21
- Poziom Zdrowia: 150 + 80 (230)
- Poziom Mocy: 225
- Karta Postaci:
- Statystyki:
5
10
40 + 5 (45)
30
15
30 - Stan portfela: 660
- Przedmioty magiczne: komplet roboczy(wzm.)+80hpRapier + 15dmg
- Reno Coulter
- Punkty Przygody: 1,07
- Poziom Zdrowia: 150
- Poziom Mocy: 200
- Karta Postaci:
- Statystyki:
23
27
40
30
15
72 - Stan portfela:
-Wie Pan, że to warsztat i przedmioty jakie tutaj mamy to nie są rzeczy do recyklingu- Rzekł ze spokojem- Części wymienione zostają na sprawę, zaś nie sprawne, to znaczy nie nadające się do użytku ze względu na zużycie i mogące stanowić zagrożenie przy ich używaniu, są utylizowane- nie są marketem i takie wybieranie sobie i próba wynsozenia... No nie bardzo.
-Jeśli potrzebuje Pan czegoś konkretnego, nie ma problemu, załatwmy takie części, sprawne- Maja zapasy ale rudy wolałby sie ich nie pozbywać. W końcu mają klientów i ich sprzęty, które oczkują naprawy.
-Regenerujemy też niektóre części ale to tez trochę inna sprawa- rozumiał, ze protetyka to ważna sprawa i nowe odkrycia i inne takie.
Tomorrow is another day
And you won't have to hide away
You'll be a Man, Boy!
But for now it's time to run, it's time to run!
Rosomak, miodożer północy