Klub tanca

Nie jesteś zwykłym człowiekiem? To tutaj jest Twoje miejsce. Domostwa, warsztaty, magazyny czy nawet nie duże fabryki. Każdy ma wstęp do tej części miasta ale nie każdy może czuć się w pełni bezpiecznie, w szczególności w nocy. Tutejsza tawerna serwuje potrawy znane ze swoich... walorów smakowych i składników.
Awatar użytkownika
Tkacz Losu
Punkty Przygody: 0,00 

W jednym z budynków, troche na uboczy znajduje się pewien klub. Otwarty jest zwykle popołudniu do późnej nocy. Tutaj można popodziwiać tancerzy pole dance. Wewnątrz są trzy sceny, które można podziwiać z trzech stron. Tancerze mają przestrzeń dla siebie, a i nie pogardzą też jakimś napiwkiem. Przy barze można zakupić drinki, soczki i alkohol. Wszystko w cenie 10 myntów.

Obrazek, Obrazek
Awatar użytkownika
Helion Kanavar
Punkty Przygody: 1,23 
Medale: 4
Poziom Zdrowia:
250 +90 (340)
Poziom Mocy:
75/75
Karta Postaci:
Statystyki:

16

50 + 10 (60)

15

50

20

34 +10 (44)
Stan portfela: 2070
Przedmioty magiczne:
komplet roboczy(wzm.)+90hp
Kastet +15 dmg
Kurtka + 10 siły

Zaśmiał się kiedy ta go tak podrapała. no blondyn lubił pieszczoty różnego rodzaju.
-Nie pamiętam- No przyznał, ze nie pamiętał dokładnie jak do tego doszło- Ale ni zaproponowałem mu. Fukał na mnie bo to "moje" a nie "nasze" i, ze dzielnica taka no i takie tam- Westchnął- no bo to po tej wyprawie na której byliśmy. Po prostu była okazja i kupiłem. chciałem zrobić mu niespodziankę. Chciałem by mieszkał ze mną i to było nasze takie mieszanko- No ale nie przemyślał jak widać wielu spraw.
"Bring me home in a blinding dream
Through the secrets that I have seen
Wash the sorrow from off my skin
And show me how to be whole again
'Cause I’m only a crack In this castle of glass
Hardly anything there
For you to see.."

Awatar użytkownika
Nari Orecev
Punkty Przygody: 10,49 
Medale: 2
Poziom Zdrowia:
180/180
Poziom Mocy:
180/180
Karta Postaci:
Statystyki:

41 + 10 (51)

30

36

36

21

40
Stan portfela: 4553

Zajadała się frytkami słuchając opowieści Heliona - Po części miał rację, jak chciałeś z nim mieszkać to powinniście kupić coś razem ale jak dobrze pamiętam mieliście wtedy kryzys - postukała się frytką w brodę a później ją zjadła. Im więcej słuchała o Zielonym tym bardziej się zastanawiał po co Blondyn się w ogóle w coś takie wplątał. Upiła kolejny łyk - Może powinieneś z nim porozmawiać? Tak konkretniej, o mieszkaniu o was o tym wszystkim co was ze sobą łączy - nie wie czy im to wyjdzie ale spróbować nie zaszkodzi - Wiesz żeby nie było jakiś nieporozumień - łatwo takie osiągnąć
Awatar użytkownika
Helion Kanavar
Poziom Zdrowia:
250 +90 (340)
Poziom Mocy:
75/75
Karta Postaci:
Statystyki:

16

50 + 10 (60)

15

50

20

34 +10 (44)
Przedmioty magiczne:
Kastet +15 dmg
Kurtka + 10 siły

-Wiem chciałem dobrze, nie było mnie na nic innego stać- A nie chciał brać pieniędzy do zielonego.
-Nie ma już problemu z zamieszkaniem. Jak sie uzbiera to kupimy coś większego- No i razem tym razem. No ale jest co jest i własnościowe a to sie liczyło.
-Chciałbym z nim poważniej pogadać ale jakoś nie ma okazji i mam czasem wrażenie, ze nie bierze mnie na poważnie. Wiem, bywam nie raz niepoważny ale tak odreagowuje stresujące sytuacje- No i wychodzi gorzej zwykle- Nie chce sie z nim kłócić, a obawiam się ze z moim talentem mówcy tylko pogrożę wszystko- Ni miał tendencje to niewłaściwego określania myśli i swoich odczuć. No i heja, cały drink na raz.
Hardly anything there
For you to see.."

Awatar użytkownika
Nari Orecev
Poziom Zdrowia:
180/180
Poziom Mocy:
180/180
Karta Postaci:
Statystyki:

41 + 10 (51)

30

36

36

21

40

Jak już wiedział, że zawalił to dobrze i to że rozwiązali sprawę mieszkaniową.
- Musisz z nim porozmawiać a jak widać idziecie powoli do przodu. Jeśli teraz się wycofasz to możesz pogorszyć sytuację albo utkwicie w martwym punkcie - tak też może być. Wypiła drinka do końca zamawiając drugiego podsunęła talerz z frytkami w stronę rozmówcy - Częstuj się - powiedziała wesoło spoglądając na scenę, które dziewczyny obecnie tańczą.
- Helion więcej wiary w siebie, zobacz. Udało Ci się zdobyć serce miłości swego życia, mieszkacie razem, zaręczyliście się to dlaczego nie możesz z nim pogadać? Owszem zawsze jest szansa, że będzie kłótnia ale ona jest lepsza od milczenia - ona nie miała problemu z gadaniem a nawet czasem mówił za dużo. Gdyby mogła się podzieli z Helionem tą umiejętnością chętnie by to zrobiła.
Awatar użytkownika
Helion Kanavar
Poziom Zdrowia:
250 +90 (340)
Poziom Mocy:
75/75
Karta Postaci:
Statystyki:

16

50 + 10 (60)

15

50

20

34 +10 (44)
Przedmioty magiczne:
Kastet +15 dmg
Kurtka + 10 siły

Rozwalił sie znowu "like a boss" i pokręcił głową z zrezygnowaniem- miękka pała ze mnie. Nie lubię konfrontacji. Zawsze się gubię wtedy w słowach i wychodzi jeszcze grzej. No jak ostatnio. Nie chciałem byś źle mnie dobrała ale wyszło, ze mam cię za no...- Sama sobie to mogła dopowiedzieć.
-Nie dzięki- Nie miał ochoty nic jeść. Prędzej by coś sobie wciągnął.
-Jestem tchórzem- Podsumował siebie bo po prostu z obawy ustępował i unikał trudnych rozmów.
Hardly anything there
For you to see.."

Awatar użytkownika
Nari Orecev
Poziom Zdrowia:
180/180
Poziom Mocy:
180/180
Karta Postaci:
Statystyki:

41 + 10 (51)

30

36

36

21

40

Spojrzała na niego klepiąc go po udzie - Ty weź bo zaraz spadnę z kanapy - jak myśli że jest większy to mu wszystko wolno? Kelner dostarczy kolejnego drinka, od razu upiła łyk prawie się spluła słysząc pewne słowo - Nie sądzę żeby była miękka - zaśmiała się zasłaniając oczy. O czym ona teraz myśli aż wstyd. Uniosła rękę do góry - Po części to prawda, jaka normalna kobieta sypia z tyloma facetami naraz? - nie była to zatrważająca liczba ale jednak.
- Helion a chcesz go stracić? - zapytała wprost sącząc drinka. Będzie musiała się opamiętać inaczej Takaro będzie musiał ją nieść do domu.
Awatar użytkownika
Helion Kanavar
Poziom Zdrowia:
250 +90 (340)
Poziom Mocy:
75/75
Karta Postaci:
Statystyki:

16

50 + 10 (60)

15

50

20

34 +10 (44)
Przedmioty magiczne:
Kastet +15 dmg
Kurtka + 10 siły

-Ej no...- on się tutaj no otworzył a ta no- Potrafi być twarda ale zwykle i tak nie używana- Rzucił bardziej w eter.
-Weź przestań jeśli ty mówisz, ze jesteś kurwą bo miałaś trójką to czym ja jestem? Pewnie szmata- Wzruszył lekko ramionami- Nawet nie wiesz ile mnie chujów przeleciało jednej nocy- No może lepiej by nie wiedziała dla jej zdrowia psychicznego.
-Nie chce ale nie umiem rozmawiać. Próbuje być romantyczny i inne takie ale no nie umiem tak no. Romantyczność totalnie na niego nie działa a poważne rozmowy mnie przerażają- Nie ukrywał tego i domówił sobie butelkę wódki. Albo sie trochę najebie albo sobie mocniej coś wciągnie.
-Dobra kurwa, co u ciebie- No bo gadają o nim a tutaj ona miała być trupem.
Hardly anything there
For you to see.."

Awatar użytkownika
Nari Orecev
Poziom Zdrowia:
180/180
Poziom Mocy:
180/180
Karta Postaci:
Statystyki:

41 + 10 (51)

30

36

36

21

40

Musi się wziąć w garść, on chciał porozmawiać a ona zaczęła żartować - Ja się tam nie skarżyłam - wzruszyła ramionami siorbiąc trunek - Czyli macie związek jednostronny? - jak sobie przypomniała to faktycznie tylko Zielony działa.
Spojrzała na Heliona niedowierzając w to usłyszała, aż zrobiły jej się czerwone policzki. Nie spodziewała się od niego takiego zwierzenia. Oblizała usta - Dobrą to już nie będę tak o sobie myślę - wyszeptała - A ile? - chwilę się zastanawiała czy zadać to pytanie ale jednak ciekawość zwyciężyła.
Pomasowała skroń - Jak to romantyczność na niego nie działa to próbowałeś czegoś innego? On lubi żartować to może wpleć poważną rozmowę w żartach? - może tak się im uda dojść do większego zrozumienia.
Udała że nie usłyszała pytania zajadając się frytkami a widząc że ten domówił butelkę wódki spojrzała na niego zmartwiona - Może nie pij tyle a idź z nim pogadać? Wiesz może się martwi o Ciebie i sam też nie potrafi jakoś tego dobrze ująć w słowa? - ten obieżyświat jest dość nieprzewidywalny więc może też nie potrafi z nim gadać?
Awatar użytkownika
Helion Kanavar
Poziom Zdrowia:
250 +90 (340)
Poziom Mocy:
75/75
Karta Postaci:
Statystyki:

16

50 + 10 (60)

15

50

20

34 +10 (44)
Przedmioty magiczne:
Kastet +15 dmg
Kurtka + 10 siły

-Jak jednostronny?- Bo nie zrozumiał- Staram sie o niego- No i w ogóle. Pytania o ilość to sie od niej nie spodziewał. Zaskoczyła go i to całkiem.
-e..7- No zaskoczyła go i nie zdążył nawet pomyśleć, że powinien był sprawę przemyśleć.
-nie znam się na żartach- Jego żarty są tak śmieszne, ze szok. Skrzywił sie na jej kolejne słowa. Miała racje ale jednak trochę sie cykał czegoś takiego.
-No dobra- Mruknął jednak i poprawił sobie kłaki- No to idę, moze nie biega- Mruknął pod nosem.
Hardly anything there
For you to see.."

Awatar użytkownika
Nari Orecev
Poziom Zdrowia:
180/180
Poziom Mocy:
180/180
Karta Postaci:
Statystyki:

41 + 10 (51)

30

36

36

21

40

- No wiesz, że tylko Ty dajesz dupy a on nie - mogła to ująć ładniej ale po co się tym martwić.
Zrobiła wielkie oczy słysząc ilość osobników bawiący chcice z Helionam. Ona na pewno nie jest w jego lidze, na prawdę musi przestać o sobie myśleć w ten sposób.
- Ale znasz jego humor - uśmiechnęła się i tyknęła nos wilkołaka - Poop - powiedziała cicho - Wiesz jak nie możesz z jednej strony spróbuj z drugiej aż do skutku a jak nie to ja się przejdę do Zielonego - stwierdziła. Miała z nim nie jedną rozmowę to da radę.
- Idź, idź tylko bezpiecznie - ostrzegła Blondyna aby nic głupiego do głowy mu nie wpadło. I Zielony biega? O tej godzinie? Zdziwiła się.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dzielnica Nieludzi”