Kwiaciarnia "Niezapominajka"

To jedyna z dzielnic gdzie kupisz niemalże wszystko. Potrzebny Ci niewolnik? Znajdziesz go. Potrzebujesz ziółek? Nie ma problemu. Chcesz jakieś sprzęty, części do maszyn? Jeśli dobrze się rozejrzysz to masz w czym wybierać. Legalne czy nie, wszystko jest tutaj. Kwestią jest to, GDZIE i u kogo to znajdziesz.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Sigrun
Punkty Przygody: 0,85 
Poziom Zdrowia:
35 + 105 (140 )
Poziom Mocy:
215/220
Karta Postaci:
Statystyki:

11

10

38

7

15

46
Stan portfela: 1290

Obrazek
Jednopiętrowy budynek z poddaszem. Na parterze znajduje się sklep z roślinami, pierwsze piętro to część mieszkalna, w której wchodzi w skład kuchnia, pokój i łazienka. Poddasze zostało przerobione na część sypialnianą. Z tyłu budynku znajduje się niewielki ogród a w nim szklarnia. Schody na piętro jak i wyjście do szklarni znajdują się za ladą sklepową w łukowatej wnęce.
Obrazek
Awatar użytkownika
Silver Tail
Punkty Przygody: 2,10 
Medale: 1
Poziom Zdrowia:
225 + 90 (315)
Poziom Mocy:
125/125
Karta Postaci:
Statystyki:

33

25

25

45

10

31
Stan portfela: 1270
Przedmioty magiczne:
Kurtka/bluza skórzana (wzm)+ 25 hp
Koszulka/T-shirt materiałowa ( rob) +20 hp
Suknia/spódnica skórzana (wzm) +25 hp
Obuwie robocze (wzm) +20 hp

-To może mam kupić kaktusa i liczyć że ten przeżyje? Z tego co słyszała to koty są bardzo samodzielne i potrafią o siebie zadbać. zamontujesz mu w drzwiach drzwiczki to nawet sam będzie wychodził na pole. Sama z takich korzystałam.--
Zachichotała wadera i popatrzyła na całą akcje z lekkim zdziwieniem
-I ta nazwa Rzeźnik... nie podoba mi się. Udajmy się do masarza. -
Powiedziała na nowo rozbawiona
-To tylko mój wielki wilczy brat.-
Wytłumaczyła dziewczynie i lekko szturchając ucho wilkołaka stwierdziła.
-Ja nabieram odwagi, ty wybacz pani że prawie ją taranowałeś-
Po tych słowach znów zwróciła się do Jaśmina
-Haj jestem Silver. Lubisz dziczyznę z rusztów? Bo niedługo coś organizujemy, a sami tyle mięsa nie przejemy-
Awatar użytkownika
Mephisto Kudo
Punkty Przygody: 1,49 
Poziom Zdrowia:
260+ 90 (350)
Poziom Mocy:
75/75
Karta Postaci:
Statystyki:

25

60

15

52

25

60 +20 (80)
Stan portfela: 4355
Przedmioty magiczne:
komplet roboczy(wzm.)+90hp
buty +10 zwinność
Kastety +15dmg

- No to musiałbym dostać zgodę właściciela domu a z nim się ciężko skontaktować - nic jednak nie jest do stracenia. Pewnie dałoby radę to ogarnąć.
- To niech Ci będzie do masarza - poprawiłem się bo no.
Uniosłem jedną brew do góry słysząc nieznajomą odnośnie wisiorka - Serio to nic takie, zdarza się - uśmiechnąłem się szeroko - To tylko wisiorek - jakby tak popatrzeć to może z warsztatu wezmę łańcuch i no na łańcuch ten no go se zaczepię. Dobra myśl! Będzie bardziej trwały niż taki wisiorek.
- Tak jest młoda - zastrzykałem uchem kiedy Silver go dotknęła - To moja młodsza siostra - wydostałem delikatnie łapę z objęć nieletniej stukając się w głowę - Trzymaj się - rzuciłem do wilczycy na barkach po czym się skłoniłem - Przepraszam za miękkie potrącenie - nim się wyprostowałem puściłem do zmienno oczko. No co ja poradzę, że taki jestem.
No nie zwróciłem uwagi na to co ta próbowała zatuszować, jestem zbyt łatwowierny i no, jeszcze nie zostałem okradziony. Chyba że z ubrań ale to już inna bajka... ,
- Mephisto - przedstawiłem się puszczając kolejne oczko. Takie to to małe jak jestem wilkołakiem, słodkie to takie. Normalnie podwójna słodycz tylko jedną trzymam na barkach - Mów za siebie Silver ja mam wilczy apetyt - zaśmiałem się ochryple - Co nie zmienia faktu, że zapraszamy. To jak? Chętna? - coś mi gdzieś zadzwoniło o tym co mi mówił kiedyś Reno ale nie wiedziałem w którym kościele bije.
Hey! Sorry but you just got in my way
I promise honey, I can feel your pain
And maybe I enjoy it just a little bit, does that make me insane?
Haven't been the same since I expired
Doesn't mean that I plan to retire
And now I have the power to bathe all of you in entertaining fire!
Awatar użytkownika
Jaśmina
Punkty Przygody: 0,14 
Poziom Zdrowia:
120/120
Poziom Mocy:
105/105
Karta Postaci:
Statystyki:

25 + 5 (30)

7

21

15

60

50 + 10 (60)
Stan portfela: 560
Przedmioty magiczne:
Spodnie skórzane (wzm) +25hp
Koszulka +20hp
Sztylet +15 dmg

Niewielka omyłka, ale nie była czytającą w myślach. Jej było obojętne jakie mieli relacje, najważniejsze, że nie wzywali strażników i nie połapali się w tym wszystkim. Mało tego oferowali jej nawet posiłek, obcej kobiecie. Wilkołak puścił do niej oko, a ona lekko zatrzepotała rzęsami przygryzając delikatnie zębami dolną wargę. Nie pozostawała mu dłużna odpowiadając w ten sposób na jego "zaloty" .
Dłonie splotła z tyłu patrząc to na jedno to na drugie. Skoro nie robili afery to nie zamierzała dalej drążyć tematu przeprosin i kajania się.
- Jaśmina. - Przedstawiła się im bujając się ciałem trochę do przodu a potem w tył gdy stawała to na palcach to na pięcie. -Nie miałam okazji spróbować dziczyzny. - Skłamała. No i fajnie, napełni żołądek za darmochę. Skorzysta z ich gościnności i dobroci.
Obrazek
Awatar użytkownika
Silver Tail
Punkty Przygody: 2,10 
Poziom Zdrowia:
225 + 90 (315)
Poziom Mocy:
125/125
Karta Postaci:
Statystyki:

33

25

25

45

10

31
Stan portfela: 1270
Przedmioty magiczne:
Kurtka/bluza skórzana (wzm)+ 25 hp
Koszulka/T-shirt materiałowa ( rob) +20 hp
Suknia/spódnica skórzana (wzm) +25 hp
Obuwie robocze (wzm) +20 hp

-Tylko pamiętaj bracie przez masarz przez miękkie "rz". Jak będziesz grzeczny to zrobię ci masaż przez twarde "ż"-
Zaśmiała się Slver i poprawiła uchwyt
-I twojemu chłopakowi też. O ile będzie chciał-
To powiedziała bardziej do zmiennokształtnej by ostrzec ją że nie ma szans u Kudo
-To mamy kolejną. Teraz obrobić mięso, zaprosić Helka i szefa. Kogoś jeszcze zapraszamy?-
Biała popatrzyła na dziewczynę i powiedziała
-Brat wytłumaczy jak przyjść na miejsce gdzie będziemy rusztować. On lepiej zna miasto-
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dzielnica Handlowa”