Kwiaciarnia "Niezapominajka"

To jedyna z dzielnic gdzie kupisz niemalże wszystko. Potrzebny Ci niewolnik? Znajdziesz go. Potrzebujesz ziółek? Nie ma problemu. Chcesz jakieś sprzęty, części do maszyn? Jeśli dobrze się rozejrzysz to masz w czym wybierać. Legalne czy nie, wszystko jest tutaj. Kwestią jest to, GDZIE i u kogo to znajdziesz.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Sigrun
Punkty Przygody: 0,75 
Poziom Zdrowia:
35 + 105 (140 )
Poziom Mocy:
215/220
Karta Postaci:
Statystyki:

11

10

38

7

15

46
Stan portfela: 1290

Obrazek
Jednopiętrowy budynek z poddaszem. Na parterze znajduje się sklep z roślinami, pierwsze piętro to część mieszkalna, w której wchodzi w skład kuchnia, pokój i łazienka. Poddasze zostało przerobione na część sypialnianą. Z tyłu budynku znajduje się niewielki ogród a w nim szklarnia. Schody na piętro jak i wyjście do szklarni znajdują się za ladą sklepową w łukowatej wnęce.
Obrazek
Awatar użytkownika
Mephisto Kudo
Punkty Przygody: 0,81 
Medale: 1
Poziom Zdrowia:
260+ 90 (350)
Poziom Mocy:
75/75
Karta Postaci:
Statystyki:

25

60

15

52

25

60 +20 (80)
Stan portfela: 4155
Przedmioty magiczne:
komplet roboczy(wzm.)+90hp
buty +10 zwinność
Kastety +15dmg

Zawiasy czy skonstruowanie nowych skrzynek to nic wielkiego. Robiło się takie rzeczy to zawsze ten teges mogę zrobić. Z roboty można coś przynieść i będzie po problemie. Tylko ten no, muszę o tym wiedzieć.
Uśmiechnąłem się szeroko prostując - Widzisz, nic się nie stało - no byłem grzeczny! Nic niepokojącego Sigrun nie zrobiłem.
A co do pogody, poruszałem ramieniem - W sumie masz rację można by poćwiczyć - jakieś biegi czy no te pompki czy nawet sparing. Taaaaaak! Sparing były dobry!
Hey! Sorry but you just got in my way
I promise honey, I can feel your pain
And maybe I enjoy it just a little bit, does that make me insane?
Haven't been the same since I expired
Doesn't mean that I plan to retire
And now I have the power to bathe all of you in entertaining fire!
Awatar użytkownika
Helion Kanavar
Punkty Przygody: 1,23 
Medale: 4
Poziom Zdrowia:
250 +90 (340)
Poziom Mocy:
75/75
Karta Postaci:
Statystyki:

16

50 + 10 (60)

15

50

20

34 +10 (44)
Stan portfela: 2070
Przedmioty magiczne:
komplet roboczy(wzm.)+90hp
Kastet +15 dmg
Kurtka + 10 siły

Po powrocie do nich spojrzał to na jedna to na druga osobę.
-dobra, dobra Mef od fizycznych aj tu jestem wiec no- niech mu sie nie wciska no w robotę. Sam potrafi coś tam zrobić czy naprawić.
-Dzięki szefowo i do zobaczenia- Rzucił do niej z lekkim uśmiechem. No teraz był gotowy na to aby no ruszyć w drogę. Przyda mu sie w domu prysznic i chwila relaksu. Wyciągnął chłopaka./
ztx2
"Bring me home in a blinding dream
Through the secrets that I have seen
Wash the sorrow from off my skin
And show me how to be whole again
'Cause I’m only a crack In this castle of glass
Hardly anything there
For you to see.."

Awatar użytkownika
Sigrun
Poziom Zdrowia:
35 + 105 (140 )
Poziom Mocy:
215/220
Karta Postaci:
Statystyki:

11

10

38

7

15

46

Posprzątała, podlała jeszcze kilka roślin, rozliczyła się w międzyczasie wplotła piwonię, którą otrzymała we włosy. Przyniosła wiklinowy kosz z szelkami. Zapakowała do niego bukiet, założyła z niemałym trudem na plecy w końcu trochę ważył. Opuściła przybytek zamykając go.
z/t
Obrazek
Awatar użytkownika
Sigrun
Poziom Zdrowia:
35 + 105 (140 )
Poziom Mocy:
215/220
Karta Postaci:
Statystyki:

11

10

38

7

15

46

Dzień jak jak każdy inny, wstała wcześnie rano, przegryzła coś i zajęła się sprawdzaniem roślin w szklarni. przy świetle dziennym łatwiej było dostrzec czy przypadkiem nie zagnieździły się jakieś szkodniki czy choroby nie trapią roślinności. Potem standardowo otworzyła kwiaciarnię, zostawiając drzwi szeroko otwarte by wpuścić nieco świeżego powietrza. Zapowiadał się spokojny dzień pracy.

~~~

Czas leniwie płynął, miała dziś mało klientów to postanowiła wykorzystać okazję i zamknęła kwiaciarnię szybciej. W końcu miała okazje udać się w miejsce, do którego zaplanowała zawitać od dłuższego już czasu. Spakowała potrzebne rzeczy w materiałową torbę, zamknęła sklep wychodząc.
z/t
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dzielnica Handlowa”