Mała kuchnia

Piętro posiada wejście od strony tawerny. Znajduje sie tutaj sypialnia, łazienka, pokój dla gości oraz salon.
Awatar użytkownika
Dariusz Wyrm
Punkty Przygody: 3,14 
Poziom Zdrowia:
15000+ 100 (15100) pkt.
Obrazek
Poziom Mocy:
55 pkt.
Karta Postaci:
Statystyki:

45

25+20(45)

30+10(40)

30

50

10(11)
Stan portfela: 40000000
Przedmioty magiczne:
Kurtka + 10 siły
Kamizelka + 100 HP
Płaszcz +10 intelektu
Spodnie +10 siły
Buty + 10 zręczności

Obrazek

Pomieszczenie, w którym najczęściej sie przesiaduje. Blisko jest lodówka, kuchenka i można przyjemnie spędzić tutaj czas.
Obrazek
Awatar użytkownika
Kimi
Punkty Przygody: 0,55 
Poziom Zdrowia:
150
Poziom Mocy:
180
Karta Postaci:
Statystyki:

40 + 5 (45)

11

36

30

36

53 - 10 (43)
Stan portfela: 30
Przedmioty magiczne: Wisiorek w kształcie kota zmieniający wygląd w zależności od nastroju osoby go noszącej.

Oblizała palce gdy przegryzła ostatni kęs i popiła do tego herbatą. Dziwne, noc jest od spania a ten sobie rozmyśla dużo.
- W jaki sposób? - Nie negowała pomysłu ale wolałaby poznać więcej szczegółów zanim się zgodzi. Nie za bardzo wiedziała w jakiej formie ma być ta reklama, bo jak ma zaczepiać gawiedź to podziękuje, woli sprzątanie.
A droga wiedzie w przód i w przód,
Choć się zaczęła tuż za progiem
I w dal przede mną mknie na wschód,
A ja wciąż za nią - tak jak mogę...
Skorymi stopy za nią w ślad -
Aż w szerszą się rozpłynie drogę,
Gdzie strumień licznych dróg już wpadł...
A potem dokąd? - rzec nie mogę...

Obrazek
Dobytek Notatnik
Awatar użytkownika
Sylvan Vulkodlak
Punkty Przygody: 0,64 
Medale: 5
Poziom Zdrowia:
300 + 125 (425)
Poziom Mocy:
100
Karta Postaci:
Statystyki:

30 / 70

65 + 10 (75) / 100

20 / 70

60 / 80

20 / 70

40 / 70
Stan portfela: 2460
Przedmioty magiczne:
Kamizelka + 100 HP
Spodnie sk.wz +25hp

Napił sie herbaty i spojrzał na nią.
-Wiesz nic na siłę. Jeśli nie będziesz chętna to nie ma problemu- Wolał uprzedzić aby wiedział, ze ten nie ma zamiaru nic jej narzucać.
-Jakbyś chodziła po mieście i na kubraczku miał reklamę tawerny- No taka myśl. Co prawda i tka by trwało nim w ogóle by coś takiego skombinował ale to tam szczegóły.
-I..II załatwiłbym ci taka słodką kocią obróżkę- no moze sie ciut zagalopował ale jego umysł poleciał do przodu.
Awatar użytkownika
Kimi
Poziom Zdrowia:
150
Poziom Mocy:
180
Karta Postaci:
Statystyki:

40 + 5 (45)

11

36

30

36

53 - 10 (43)
Przedmioty magiczne: Wisiorek w kształcie kota zmieniający wygląd w zależności od nastroju osoby go noszącej.

Usłyszała o kubraczku z logiem firmy, no to było normalna opcja. I tak musi przemieszczać się w ciuchu po dzielnicach by nie zostać odstrzelonym. Więc napis nie będzie jej w niczym przeszkadzał
- Nie widzę problemu. - Odpowiedziała przy tym wzruszając ramiona. Spojrzała dopiero bardziej na Sylvana jak wspomniał o obroży. Ale, że co ona, pies? Niewolnik? Aż się wyprostowała na krześle.
- Co..? - Wyrwało jej się. Chociaż, im dłużej się nad tym zastanawiała tym bardziej przypadł jej pomysł do gustu, ale to na jej warunkach musi być. -Jak z ćwiekami to też na to pójdę. - Przynajmniej będzie chroniło wrażliwe miejsce jakim jest szyja. Patrząc z praktycznego punktu. I najzwyczajniej w świecie wróciła do picia herbaty.

Obrazek
Dobytek Notatnik
Awatar użytkownika
Sylvan Vulkodlak
Poziom Zdrowia:
300 + 125 (425)
Poziom Mocy:
100
Karta Postaci:
Statystyki:

30 / 70

65 + 10 (75) / 100

20 / 70

60 / 80

20 / 70

40 / 70
Przedmioty magiczne:
Kamizelka + 100 HP
Spodnie sk.wz +25hp

-To świetnie, trochę potrwa nim cos ogarnę- No i fajnie, że kobieta się zgodziła i nie uznała tego za uwłaczające.
-Przepraszam, nie chciałem urazić- nie miał nic złego na myśli. Po prostu jako kociak wygląda tak słodko i samo to mu przyszło do głowy.
-Myślałem bardziej o takiej szerszej ze skóry o brawie niebieskiej- No ale no tak po prostu wpadło mu do tej siwej łepetyny.
Awatar użytkownika
Kimi
Poziom Zdrowia:
150
Poziom Mocy:
180
Karta Postaci:
Statystyki:

40 + 5 (45)

11

36

30

36

53 - 10 (43)

- Nie uraziłeś tylko zaskoczyłeś. Może być niebieska, różowa a nawet i kolorowa ale z ćwiekami. - Innej opcji nie bierze pod uwagę, jak już ma coś takiego nosić to chociaż niech jest użyteczne. Dopiła herbatę i wzięła się za zmywanie brudnych naczyń. Od Sylvana też pozbierała gdy była pewna, że skończył posiłek.
Zdała sobie sprawę, że Sylvan trochę "zmiękł" na starość. Kilka lat temu jakby wydał polecenie to by wykonała bez piśnięcia czy zająknięcia.

Obrazek
Dobytek Notatnik
Awatar użytkownika
Sylvan Vulkodlak
Poziom Zdrowia:
300 + 125 (425)
Poziom Mocy:
100
Karta Postaci:
Statystyki:

30 / 70

65 + 10 (75) / 100

20 / 70

60 / 80

20 / 70

40 / 70
Przedmioty magiczne:
Kamizelka + 100 HP
Spodnie sk.wz +25hp

-Ale sie uprałaś- Zaśmiał się ale nie widział problemu. Pogada o tym z Fenkiem. on umiał bawić się w skóry i te sprawy to będzie umiał na pewno coś takiego zrobić. Popijał sobie spokojnie herbatę obserwując co ta robi. Może i zmiękł ale mu to nie przeszkadzało. Był wolny i jego umysł był jego. Może miewał nadal takie ataki ale to nie było często.
Awatar użytkownika
Kimi
Poziom Zdrowia:
150
Poziom Mocy:
180
Karta Postaci:
Statystyki:

40 + 5 (45)

11

36

30

36

53 - 10 (43)

- Mogłabym odbić piłkę i powiedzieć to samo, czemu tak się uparłeś na obrożę? - W końcu nie wiedziała co mu po tej siwej głowie chodzi. Skończyła zmywać, i sięgnęła po ścierkę kuchenną by wytrzeć szklanki i talerze i pochować je do szafek. Na końcu przetarła jeszcze stół z okruszków i ponownie usiadła na krześle, poprawiając trochę prześcieradło bo zaczęło się zsuwać gdy się poruszała.

Obrazek
Dobytek Notatnik
Awatar użytkownika
Erin Wyrm
Punkty Przygody: 5,42 
Medale: 3
Poziom Zdrowia:
150 pkt.
Poziom Mocy:
190/195pkt.
Karta Postaci:
Statystyki:

19

14

39

25

33

36
Stan portfela: 3 999 960

Do okna zapukał sporej wielkości biały kruk. Przysiadł na parapecie i czekał z uwiazanym do łapki niewielkim kawałkiem pergaminu.

Wpadnij do mnie dzisiaj. Mam w planach ognisko w ogrodzie.
~Erin
Ptak po odebraniu wiadomości wciąż czekał. Może na jedzenie, może pergamin zwrotny. Niezależnie które z tych dostał, po otrzymaniu odleciał.
Obrazek
Awatar użytkownika
Sylvan Vulkodlak
Poziom Zdrowia:
300 + 125 (425)
Poziom Mocy:
100
Karta Postaci:
Statystyki:

30 / 70

65 + 10 (75) / 100

20 / 70

60 / 80

20 / 70

40 / 70
Przedmioty magiczne:
Kamizelka + 100 HP
Spodnie sk.wz +25hp

-Nie uparłem się- Przecież nie naciskał na nią z tym, tylko rzucił lekką propozycje.
-Nie chcesz to nie widzę problemu- rozumiał, że cos takiego może nie być komfortowe dla niej. Jeśli nie chce to nie będzie i tyle. no i w pewnym momencie ptaszynka w szybie zostawiła widomość. Podszedł i odczytał ją. Napisał list odwrotny. Ptaku nic nie dał, bo nie miał. Nie oczekiwał niczego a sam nie zwykł nic wysyłać.
-Dzisiaj wieczór i noc będziesz sama, nie będzie to dla ciebie problem?- Spojrzał na kotkę.
Awatar użytkownika
Kimi
Poziom Zdrowia:
150
Poziom Mocy:
180
Karta Postaci:
Statystyki:

40 + 5 (45)

11

36

30

36

53 - 10 (43)

Dysputę przerwało jakieś białe ptaszysko co stukało do okna. Kimi przyglądała się tylko jak staruszek poszedł odebrać list, a ją korciło by tak ptaszynę pochwycić w swoje rączki. Stłumiła jednak to pragnienie.
Zdziwiła się jak Sylvan zapytał czy nie będzie jej przeszkadzać samotność. Całe życie jest niemalże sama, doba w te czy wewte nie zrobi jakiejś różnicy.
-Poradzę sobie, nie jestem kociakiem ale dziękuję za troskę. - Odpowiedziała wstając, zamierzała w końcu zabrać się za pranie bo nie ma już w czym chodzić. Nie zamierzała również się interesować dokąd się udaje, w końcu każdy powinien mieć swoją prywatność, chyba że sam uzna za stosowne ją o tym poinformować.

Obrazek
Dobytek Notatnik
ODPOWIEDZ

Wróć do „Piętro mieszkalne”