Droga

Port jest na tyle obszerny, że bez problemu zmieszczą się w nim dość duże statki w ilości czterech. Także tutaj codziennie można zakupić świeże owoce morza na targach rybnych. Nie tylko jednak same ryby znajdują się na statkach. Różne ciekawe skarby czy potwory również.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Helion Kanavar
Punkty Przygody: 5,45 
Medale: 7
Poziom Zdrowia:
250 +90 (340)
Poziom Mocy:
75/75
Karta Postaci:
Statystyki:

16

50 + 10 (60)

15

50

20

34 +10 (44)
Stan portfela: 2330
Przedmioty magiczne:
komplet roboczy(wzm.)+90hp
Kastet +15 dmg
Kurtka + 10 siły

-Po ostatnich miesiącach czasem sam nie wiem- No nie ogarnia się tak jak powinien i jakoś tak to wszystko wychodzi nie tak.
-a myślisz, ze bym cię puścił do domu po tym jak cię wyciągnąłem do siebie?- Nie ma tak łatwo! Nie odpuścił teraz, ha! po tylu miechach nie gadani w i w ogóle? nie ma tak prosto, o nie.
-Nawet sobie mogę różę do mordy wsadzić, jeśli mi w domu nie zdechły- a to możliwe.
"Bring me home in a blinding dream
Through the secrets that I have seen
Wash the sorrow from off my skin
And show me how to be whole again
'Cause I’m only a crack In this castle of glass
Hardly anything there
For you to see.."

Awatar użytkownika
Nari Orecev
Punkty Przygody: 14,46 
Medale: 5
Poziom Zdrowia:
180/180
Poziom Mocy:
180/180
Karta Postaci:
Statystyki:

41 + 10 (51)

30

36

36

21

40
Stan portfela: 8153

Nie mogła się nie zgodzić z nim, jak i dla niej tak i dla niego nie były one łatwe - Po części Cię rozumiem.
- Wiesz jeszcze nie jesteśmy u Ciebie - zaśmiała się - Ale winka chętnie się napiję - pomachała butelką.
- A płatkami się obsypiesz jak zdechły? - powiedział "jak" to może być i tak i tak. Nari nie będzie przeszkadzało jeśli kwiaty nie będą żywe i pachnące.
Awatar użytkownika
Helion Kanavar
Punkty Przygody: 5,45 
Medale: 7
Poziom Zdrowia:
250 +90 (340)
Poziom Mocy:
75/75
Karta Postaci:
Statystyki:

16

50 + 10 (60)

15

50

20

34 +10 (44)
Stan portfela: 2330
Przedmioty magiczne:
komplet roboczy(wzm.)+90hp
Kastet +15 dmg
Kurtka + 10 siły

Skinął jej głową na słowa, ze go poczęci rozumie. Trochę sie ogarnął i jest dobrze.
-Zawsze mogę cię wziąć na ramie i heja, bez pytania o zgodę- No a co nie może? Jase że mozę i nie da jej teraz uciec, nei am tak dobrze.
-Jeśli tylko tego będziesz chciał, to i takimi sie obsypię- No co to za problem? Dla niego żaden. co prawda żywe woli bo pachną a suszki już niekoniecznie i częściej mu jadą czymś. W końcu dotarli do kamienicy. Otworzył drzwi i weszli na górę. Tam wpuścił ją rpzodem.

2xzt
"Bring me home in a blinding dream
Through the secrets that I have seen
Wash the sorrow from off my skin
And show me how to be whole again
'Cause I’m only a crack In this castle of glass
Hardly anything there
For you to see.."

ODPOWIEDZ

Wróć do „Port”