Mieszkanie Heliona

W porcie mieszkają zazwyczaj najbiedniejsi nie zależnie do tym jakiej są rasy. Tutaj mieszkania i domy są tanie ale sama okolica bywa niebezpieczna.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Helion Kanavar
Punkty Przygody: 5,92 
Medale: 7
Poziom Zdrowia:
250 +90 (340)
Poziom Mocy:
75/75
Karta Postaci:
Statystyki:

16 / 70

50 + 10 ( 60)/ 100

15 / 70

50 / 80

20 / 70

34 +10 (44) / 70
Stan portfela: 2330
Przedmioty magiczne:
komplet roboczy(wzm.)+90hp
Kastet +15 dmg
Kurtka + 10 siły

Obrazek
Małe mieszkanie na ostatnim piętrze budynku 4 piętrowego. Posiada jeszcze poddasze. Budynek znajduje się blisko portu.
"Bring me home in a blinding dream
Through the secrets that I have seen
Wash the sorrow from off my skin
And show me how to be whole again
'Cause I’m only a crack In this castle of glass
Hardly anything there
For you to see.."

Awatar użytkownika
Hatsuyuki
Punkty Przygody: 1,86 
Medale: 3
Poziom Zdrowia:
250 + 90 (340)
Poziom Mocy:
55
Karta Postaci:
Statystyki:

35

30 + 20 + 10 (60)

11

40 + 10 (50)

10

20
Stan portfela: 560
Przedmioty magiczne:
Bluza skórzana (wzm.) +25 hp
Koszulka robocza +20 hp
spódnica (wzm.)+25hp
Obuwie robocze(wzm.)+20 hp
Wakizashi x2 +15 dmg
Kurtka + 10 siły

-są dobrze wychowane. Inaczej szef by mnie ubił jak czasem zabieram je do pracy. Zdarzyło się że nawet nie zauważył że.mam z sobą Sowusia, a lis jest jeszcze grzeczniejszy
Zachichotała kolorowooka i poszła położyć na stole ciasto
-Noc kupały, przesilenie wiosenne, równonoc, noc czarownic. Nie jestem pewna jak tą noc tu nazywają. Same kwiaty ponoć spełniają życzenia ale łatwiej znaleźć opadłe płatki kwiatów ale tylko po paru dniach mają działania pożądane. Magiczną blokadę bólu, a w dawce większej ponoć kontakt z starymi bogami, świerze odrazu mogą przenieść w świat bogów ale jeszcze nie nabrały magii na ból. A przynajmniej tak mówi pewna legęda jaką słyszałam. No ale datura i pare innych rekreacyjnych roślin ma teraz czas kwitnięcia i bycia gotowymi do zbiorów. Przy okazji jagód na ciasto bym nazbierała
Opowiedziała lisica i dodała
-ale nie wiem jakie tu stworzenia są w lesie, a moje zwierzaki nauczone są kryć się przed zagrożeniami a nie ostrzegać więc coś mi na plecy mogło by skoczyć a tego nie chcę
ODPOWIEDZ

Wróć do „Domostwa”