Ulica główna

Nie jesteś zwykłym człowiekiem? To tutaj jest Twoje miejsce. Domostwa, warsztaty, magazyny czy nawet nie duże fabryki. Każdy ma wstęp do tej części miasta ale nie każdy może czuć się w pełni bezpiecznie, w szczególności w nocy. Tutejsza tawerna serwuje potrawy znane ze swoich... walorów smakowych i składników.
Awatar użytkownika
Tkacz Losu
Punkty Przygody: 0,00 

Łączy dzielnice z innymi częściami miasta. W dzień przestronna, w nocy dobrze oświetlona.
Awatar użytkownika
Ketsueki Ōkami
Punkty Przygody: 4,88 
Medale: 1
Poziom Zdrowia:
160/160
Poziom Mocy:
130/130
Karta Postaci:
Statystyki:

15

28

25

32

25

40
Stan portfela: 680

Przewróciła oczami i trzasnęła go z otwartej dłoni w ramię, nie jakoś przesadnie, ale musiał poczuć.
- Trzymaj się od problemów z daleka i nie zachodź za skórę Dowódcy. - Warknela, ni to po przyjacielsku, ni ostrzegawczo. Nie chciała musieć go kiedyś aresztować. Ceniła porządek i zasady, wiedziała, że jeśli zajdzie taka potrzeba, nie mruganie okiem. Oczywiście będzie próbowała mu pomóc, ale nie będzie go kryła.
- Takiemu zaproszeniu tym bardziej się nie odmawia. - Wyszczerzyła się wesoło i ruszyła w kierunku wspomnianego budynku.
- Nie ociągaj się. - Obejrzała się na chlopaka i jeszcze celowo przyspieszyła kroku. Jeszcze chwila i zaczną się ścigać, no o ile Heli dołączy się do zabawy.
Awatar użytkownika
Helion Kanavar
Punkty Przygody: 1,23 
Medale: 4
Poziom Zdrowia:
250 +90 (340)
Poziom Mocy:
75/75
Karta Postaci:
Statystyki:

16

50 + 10 (60)

15

50

20

34 +10 (44)
Stan portfela: 2070
Przedmioty magiczne:
komplet roboczy(wzm.)+90hp
Kastet +15 dmg
Kurtka + 10 siły

-Ej- Powiedział cos nie tak?
-Nie sprawiam kłopotów, póki mi nie zdejmie bransoletę- A to, ze cos na boku robi to nie musi się zwierzać. Nie miał zamiaru rezygnować z pewnych rzeczy.
-Nie ociągam- No i zrównał sie z nią- Pamiętaj, mam obecnie cztery łapy- No i może biec szybko. Pacnął ją swoim ogonem.
"Bring me home in a blinding dream
Through the secrets that I have seen
Wash the sorrow from off my skin
And show me how to be whole again
'Cause I’m only a crack In this castle of glass
Hardly anything there
For you to see.."

Awatar użytkownika
Mephisto Kudo
Punkty Przygody: 0,81 
Poziom Zdrowia:
260+ 90 (350)
Poziom Mocy:
75/75
Karta Postaci:
Statystyki:

25

60

15

52

25

60 +20 (80)
Stan portfela: 4155
Przedmioty magiczne:
buty +10 zwinność
Kastety +15dmg

Jak zawsze poszedłem pobiegać w dresach, taka fajna pogada że aż szkoda było ją marnować na siedzenie w domu. Normalnie roznosiła mnie energia. Tak biegając dostrzegłem dobrze znajomą mi sylwetkę no i biegiem do niego, podskoczyłem - Siema Kochanie - przywitałem się z Helka znowu skacząc dając mu buziaka w jego okłaczony pysk. Po chwili skapnąłem się, że nie szedł sam - Oooo siema - truchtałem w miejscu z szerokim uśmiechem. No nosiło mnie ten teges jak nie wiem - No to paaaa - rzuciłem oddalając się od pozostałej dwójki. Odwróciłem się do nich biegnąc tyłem - Spokojnego wieczoru i do zobaczenia w domu - pomachałem im i no. Jak szybko się pojawiłem tak szybko zniknąłem lecąc dalej.

zt
Hey! Sorry but you just got in my way
I promise honey, I can feel your pain
And maybe I enjoy it just a little bit, does that make me insane?
Haven't been the same since I expired
Doesn't mean that I plan to retire
And now I have the power to bathe all of you in entertaining fire!
Awatar użytkownika
Ketsueki Ōkami
Poziom Zdrowia:
160/160
Poziom Mocy:
130/130
Karta Postaci:
Statystyki:

15

28

25

32

25

40

Skoro złapał zabawę, zerwała się do biegu. Doskonale wiedziała, że miał przewagę, a przynajmniej jeśli chodziło o obecną formę. Nie planowała jednak zmieniać swojej. Czekała na Hela, chciała by się z nią zrównał. W tym momencie zza rogu wybiegł Meph. Chyba zauważyła go szybciej, niż on ją. Spotkanie przerwało na chwilę zabawę, ale tak szybko jak chłopak się pojawił, tak szybko zniknął jej z oczu. Zdążyła rzucić tylko szybkie "Hej" i zielonowłosego już nie było.
- A tego gdzie tak goni? - Uniosła brew spoglądając pytająco na Hela, ale zaraz wskazała mu głową, że wracają do biegu i rzuciła się pędem. Poczekała aż ją dogoni i chwyciła go za futro na karku. Wybiła się w biegu i wskoczyła mu na grzbiet. Przypuszczała, że może próbować ją zrzucić, więc złapała się mocno i przytrzymała jego ciała udami.
Awatar użytkownika
Helion Kanavar
Poziom Zdrowia:
250 +90 (340)
Poziom Mocy:
75/75
Karta Postaci:
Statystyki:

16

50 + 10 (60)

15

50

20

34 +10 (44)
Przedmioty magiczne:
Kastet +15 dmg
Kurtka + 10 siły

No tego gościa to sie tutaj najmniej spodziewał. Zatkało go to jak szybko sie pojawił i jak szybko poszedł. No cały on. Pokręcił lekko łbem.
-To jego rutynowe bieganie- No chociaż ostatnio dużo biega. No i ruszył dalej a jak kobieta wskoczyła na niego, to się zaskoczył. Nie miał jednak zamiaru jej zrzucać. Nie jest brutalem czy coś. No ale nie ładnie tak oszukiwać, nou nu.
Hardly anything there
For you to see.."

Awatar użytkownika
Ketsueki Ōkami
Poziom Zdrowia:
160/160
Poziom Mocy:
130/130
Karta Postaci:
Statystyki:

15

28

25

32

25

40

A tam oszustwo, jedynie analizowałam sytuację i wybierała najbardziej optymalne rozwiązanie problemu. Orientując się, że nie zamierza jej zrzucić, puściła się rękami i jedynie oparła je o kark Hela.
- Chyba mi się to spodoba. - Wyszczerzyła się. Sama lubiła biegać w w wilczej formie, obecnie nawet bardziej niż kiedyś, ale taki sposób transportu był zaskakująco wygodny.
Awatar użytkownika
Helion Kanavar
Poziom Zdrowia:
250 +90 (340)
Poziom Mocy:
75/75
Karta Postaci:
Statystyki:

16

50 + 10 (60)

15

50

20

34 +10 (44)
Przedmioty magiczne:
Kastet +15 dmg
Kurtka + 10 siły

-Serio?- Zapytał rozbawiony- Ja to z trzy razy w miesiącu mam takie akcje czy chce czy nie- Powiedział i zwolnił trochę, bo byli już przy tawernie.
-Da sie do wszystkiego przyzwyczaić- dodał jeszcze z zadowoleniem.
Hardly anything there
For you to see.."

Awatar użytkownika
Ketsueki Ōkami
Poziom Zdrowia:
160/160
Poziom Mocy:
130/130
Karta Postaci:
Statystyki:

15

28

25

32

25

40

Uniosła brew zdziwiona, choć oczywiście nie mógł tego zobaczyć. Cóż, może to kwestia tego, że zbyt często poruszał się w takiej formie po mieście?
Chwilę przed Tawerną zeskoczyła z niego, co oczywiście skutkowało jej wygraną w tym jakże uczciwym wyścigu. Pochyliła się i podrapała go za uchem, sama swoimi radarując okolice.
- Dugo musisz jeszcze nosić nadajnik? - Wznowiła wcześniej urwany temat.
Awatar użytkownika
Helion Kanavar
Poziom Zdrowia:
250 +90 (340)
Poziom Mocy:
75/75
Karta Postaci:
Statystyki:

16

50 + 10 (60)

15

50

20

34 +10 (44)
Przedmioty magiczne:
Kastet +15 dmg
Kurtka + 10 siły

Chciał czy nie, taka ma wagę genetyczna a sierp no jest częściej niż pełnia. Kiedy zeskoczyła, otrzepał się, tak z przyzwyczajenia.
-Nie wiem, aż dowódcy sie to znudzi- Nie pamiętała czy dano mu jakiś konkretny termin- Jest to trochę uciążliwe, nie mogę sobie swobodnie wychodzić z miasta- A nie miał ochoty na nalot strażników i to w dosłownym znaczeniu. Ruszył do środka.

2xzt. pisz w środku.
Hardly anything there
For you to see.."

Awatar użytkownika
Helion Kanavar
Poziom Zdrowia:
250 +90 (340)
Poziom Mocy:
75/75
Karta Postaci:
Statystyki:

16

50 + 10 (60)

15

50

20

34 +10 (44)
Przedmioty magiczne:
Kastet +15 dmg
Kurtka + 10 siły

-No cóż- Wzruszył lekko ramionami na fakt, że tak szybko było trzeba się ewakuować z tawerny.
-nie dadzą sie nawet upić- Mruknął do kobiety, no ale co poradzić- No przynajmniej nie będzie bolała cię głowa- Rzekł z humorkiem.
Sytuacja jaka sie pojawiła w pewnym sensie pozwolił mu uniknąć tematu brania. No moze nie miłe wyproszenie ale jakieś tam korzyści z tego wyszły.
-Odprowadzić cię?- Zaproponował całkiem wesoło.
Hardly anything there
For you to see.."

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dzielnica Nieludzi”