Klub tanca

Nie jesteś zwykłym człowiekiem? To tutaj jest Twoje miejsce. Domostwa, warsztaty, magazyny czy nawet nie duże fabryki. Każdy ma wstęp do tej części miasta ale nie każdy może czuć się w pełni bezpiecznie, w szczególności w nocy. Tutejsza tawerna serwuje potrawy znane ze swoich... walorów smakowych i składników.
Awatar użytkownika
Tkacz Losu
Punkty Przygody: 0,00 

W jednym z budynków, troche na uboczy znajduje się pewien klub. Otwarty jest zwykle popołudniu do późnej nocy. Tutaj można popodziwiać tancerzy pole dance. Wewnątrz są trzy sceny, które można podziwiać z trzech stron. Tancerze mają przestrzeń dla siebie, a i nie pogardzą też jakimś napiwkiem. Przy barze można zakupić drinki, soczki i alkohol. Wszystko w cenie 10 myntów.

Obrazek, Obrazek
Awatar użytkownika
Helion Kanavar
Punkty Przygody: 1,23 
Medale: 4
Poziom Zdrowia:
250 +90 (340)
Poziom Mocy:
75/75
Karta Postaci:
Statystyki:

16

50 + 10 (60)

15

50

20

34 +10 (44)
Stan portfela: 2070
Przedmioty magiczne:
komplet roboczy(wzm.)+90hp
Kastet +15 dmg
Kurtka + 10 siły

-Zćpałem wypiłem drinka- Może nie powinien tego mówić ale no powiedział już.
-Nie ale to nie wazne- Rzucił i puścił ją w końcu- Nie wiem gadam z duchami to czasem ciężko czy to prawda czy nie- No a po narko to miewał ciekawe dyskusje.
-Straż mnie przesłuchiwała i powiedział, że nie żyjesz- Może to faktycznie duch, który w sumie nie wie, że umarł? No zdarzało się coś takiego.
-Jestem przestępca to zawsze wypytują jak coś się dzieje- Sprostował donośnie straży.
"Bring me home in a blinding dream
Through the secrets that I have seen
Wash the sorrow from off my skin
And show me how to be whole again
'Cause I’m only a crack In this castle of glass
Hardly anything there
For you to see.."

Awatar użytkownika
Nari Orecev
Punkty Przygody: 10,49 
Medale: 2
Poziom Zdrowia:
180/180
Poziom Mocy:
180/180
Karta Postaci:
Statystyki:

41 + 10 (51)

30

36

36

21

40
Stan portfela: 4553

Spojrzała na niego z troską, najwidoczniej u chłopaka też nie działo się za dobrze jeśli znowu zaczął się doprowadzać do takiego stanu. Wskazała na stolik - Chcesz usiąść? - zaproponowała, może jak usiądą będzie mu lepiej. Kiedy ją puścił tym razem to ona złapała za jego ramiona - Jest ważne jak się czujesz i tak obchodzi mnie to. Jesteśmy przyjaciółmi i tak wiem ostatnio nie rozmawialiśmy a nawet mieliśmy ciche dni ale to nie znaczy, że mi nie zależy. Rozumiesz? Wiesz, że możesz mi powiedzieć wszystko - znowu się rozgadała - I tak żyje - choć niewiele brakowało jej do śmierci.
Przyłożyła rękę do czoła - Jacy oni są nie poprawni, człowiek raptem zniknie na kilka dni a oni robią z tego wielką sprawę niepotrzebnie martwiąc innych - stwierdziła i go przytuliła - Jak widzisz nic mi nie jest i nie jesteś przestępcą. Nie myśl tak o sobie - pogłaskała Heliona po plecach.
Awatar użytkownika
Helion Kanavar
Poziom Zdrowia:
250 +90 (340)
Poziom Mocy:
75/75
Karta Postaci:
Statystyki:

16

50 + 10 (60)

15

50

20

34 +10 (44)
Przedmioty magiczne:
Kastet +15 dmg
Kurtka + 10 siły

-No można, chcesz drinka? Stawiam- Zarzucił do kobiety, bo on to z chęcią się by napił jeszcze, bo czemu nie. Objął ją nie do końca wierząc w to, że jest tutaj i wszystko gra.
-Jestem Nari ale nie przejmuje sie tym- Dodał szczerząc lekko szczerząc ząbki.
-No i nie nie mogę o wszystkim gadać, ciężko ... -Tak pewne rzeczy nie mógł mówić ale też ... No były tez inne sprawy o których nikt nie wie z jego przyjaciół i tak zostanie.
Hardly anything there
For you to see.."

Awatar użytkownika
Nari Orecev
Poziom Zdrowia:
180/180
Poziom Mocy:
180/180
Karta Postaci:
Statystyki:

41 + 10 (51)

30

36

36

21

40

Usiadła do stolika, nie bardzo miała ochotę pić ale mu nie odmówi - A chętnie - powiedziała z uśmiechem.
Językiem przejechała po wewnętrznej stronie swojego policzka - Mówisz? Jakoś tego nie widzę - pokazała kawałek języka Blondynkowi. Zawołała kelnera do stolika zamawiając dla siebie drinka - A Ty na co masz ochotę? - zapytała przyjaciela.
Szturchnęła go łokciem w bok - Oj weź przestań, mi nie powiesz? - zrobiła słodką minę do niego.
Awatar użytkownika
Helion Kanavar
Poziom Zdrowia:
250 +90 (340)
Poziom Mocy:
75/75
Karta Postaci:
Statystyki:

16

50 + 10 (60)

15

50

20

34 +10 (44)
Przedmioty magiczne:
Kastet +15 dmg
Kurtka + 10 siły

-Ja to nie pogardzę dobrym drinkiem- Nie zaszkodzi mu wypić coś jeszcze, wiec będzie korzystał.
-A dlaczego? Bo jestem przystojny?- Zagaił i zaśmiał się ze swoich słów.
-Mogę mówić ale o innych rzeczach. W końcu jest wiele tematów.- Przyznał ze spokojem.
Hardly anything there
For you to see.."

Awatar użytkownika
Nari Orecev
Poziom Zdrowia:
180/180
Poziom Mocy:
180/180
Karta Postaci:
Statystyki:

41 + 10 (51)

30

36

36

21

40

- To nie gardź tylko zamawiaj - zaśmiała się podając mu kartę - A jeszcze poproszę to - zamówiła jedzenie. Picie na pusty żołądek nie jest dobrym rozwiązaniem.
Roześmiała się, nie mogła z tego. Dlaczego każdy facet w jej otoczeniu musi prędzej czy później podbudować swoje ego mówiąc, że jest przystojny. Poklepała Heliona po ramieniu - Musze Cię zasmucić ale w tym mieście nie jesteś jedynym przystojniakiem - powiedziała roześmiana.
Wzruszyła ramionami - I tu mnie masz. Jak tam Twoje sprawy z Zielonym? - zapytała, była ciekawa czy ich relacja dobrze się układa.
Awatar użytkownika
Helion Kanavar
Poziom Zdrowia:
250 +90 (340)
Poziom Mocy:
75/75
Karta Postaci:
Statystyki:

16

50 + 10 (60)

15

50

20

34 +10 (44)
Przedmioty magiczne:
Kastet +15 dmg
Kurtka + 10 siły

-No to ja zamówię to- Wskazał i powiedział co tam chce. Jedzenia nie zamawiał, akurat głodny nie był.
-No to faktycznie mnie zasmucasz, ja tutaj próbuje sobie trochę ego podwyższyć- dodał pół żartem pół serio. No ale jak zapytała o zielonego to chwile milczał- to skomplikowane- Stwierdził- oświadczyłem mu się i przyjął to ale szczerze nie wiem co myśleć. Ostatnio podrywał moją szefową, potem ta wpadła do nas. Mam wrażenie, ze on to wszystko traktuje jak zabawę i jeszcze wścieka się jak chodzę do Calluma- A sam nie ogranicza zielonemu towarzystwa. No nie wiedział co i jak. Ostatnio jakoś tak cichsze dni są chyba.
Hardly anything there
For you to see.."

Awatar użytkownika
Nari Orecev
Poziom Zdrowia:
180/180
Poziom Mocy:
180/180
Karta Postaci:
Statystyki:

41 + 10 (51)

30

36

36

21

40

Kelner oddalił się mając zamówienie dwójki.
- Ale wciąż jesteś przystojniakiem - zrobiła z dłoni pistolety wymierzone w przyjaciela puszczając do niego oczko - Więc Twoje ego powinno być wysokie - przyznała. Chwilę później kelner przyniósł zamówienie, rozdał każdemu to co zamówił.
- Skomplikowane? - powtórzyła a kiedy mówił nie przerywała mu a słysząc o zaręczynach aż lekko podskoczyła przytulając przyjaciela - Moje gratulacje - pewnie dużo go kosztowało spytanie się Zielonego a co do reszty. Zastanowiła się - Na prawdę podrywał Twoją szefowa? Po tym jak się zaręczyliście? - pomasowała skronie - A może się wścieka bo jest zazdrosny? Wiesz, że to z nim nie spędzasz czasu? - nie była pewna. Zielony to dość specyficzny człowieka, ciężko go rozgryźć- Chociaż może nie powinieneś się martwić, w końcu jesteś jedyną osobą z którą zaczął chodzić a teraz się zaręczył - nie była pewna niczego ze strony Mefa.
Awatar użytkownika
Helion Kanavar
Poziom Zdrowia:
250 +90 (340)
Poziom Mocy:
75/75
Karta Postaci:
Statystyki:

16

50 + 10 (60)

15

50

20

34 +10 (44)
Przedmioty magiczne:
Kastet +15 dmg
Kurtka + 10 siły

-Nie musisz mnie pocieszać- Pokręcił lekko głowa i zaśmiał sie pod nosem.
-Nie wiem co mam myśleć. Szefowa wpadła a on od tka poszedł sobie biegać i zostawił mnie z nią. Nie robi się tak ale mniejsza- Machnął lekko dłonią.
-Ograniczyłem kontakty z kimkolwiek do minimum. Aby tylko nie był zły za to, że go zaniedbuje. Może pośpieszyłem się za bardzo z tymi oświadczynami. No ale fajnie, ze przynajmniej zamieszkał ze mną. miałem wrażenie, ze nie ma na to ochoty- No kupił mieszkanie z myślą o nich. Nie pytał bo chciał niespodziankę i dupa.
Hardly anything there
For you to see.."

Awatar użytkownika
Nari Orecev
Poziom Zdrowia:
180/180
Poziom Mocy:
180/180
Karta Postaci:
Statystyki:

41 + 10 (51)

30

36

36

21

40

- To już nie będę - nie mogła jednak się powstrzymać aby nie podrapać Heliona za uchem. Upiła łyk trunku a później podłapała wilczka za uchem. Był taki puszysty, że ciężko było się oprzeć.
Teraz to już w ogóle nie rozumiała co Zielonemu chodzi po głowie. Zaprosił ją a później zostawił? Kto normalny robi coś takiego? Powinna zacząć od tego czy Zielony w ogóle jest normalny. Westchnęła…
- Właśnie jak to się stało, że z Tobą zamieszkał? - zapytała drapiąc go pod brudką.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dzielnica Nieludzi”