Kwiecista Łąka

Duży obszar zalesiony, gdzie na samym środku znajduje się niemałych rozmiarów jezioro. Można wypożyczyć łódkę aby przepłynąć po nim czy też kąpać się na brzegu. Sam park ma kilka głównych tras, które są dobrze oświetlone. Przy chodnikach są ławki, na których można usiąść i podziwiać naturę. Dla chcących zbliżyć się z naturą, nie jest problemem zboczyć ze ścieżki i wejść w głąb parku, w jego bardziej dzikie miejsca.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Tkacz Losu
Punkty Przygody: 0,00 

Obszar troche oddalony od jeziora, otoczony drzewami. Rosną tutaj różne kwiaty nawet zima, dzięki magi, jaka osłania to miejsce.
Awatar użytkownika
Hatsuyuki
Punkty Przygody: 0,85 
Medale: 1
Poziom Zdrowia:
250 + 90 (340)
Poziom Mocy:
55
Karta Postaci:
Statystyki:

35

30 + 20 + 10 (60)

11

40 + 10 (50)

10

20
Stan portfela: 320
Przedmioty magiczne:
Bluza skórzana (wzm.) +25 hp
Koszulka robocza +20 hp
spódnica (wzm.)+25hp
Obuwie robocze(wzm.)+20 hp
Wakizashi x2 +15 dmg
Kurtka + 10 siły

-Wiesz różnice kulturowe. A tam było wiele pięknych kobiet które były biedne. Domy oferowały zarobek i zastrzyk gotówki gdy dziewczyna zaczynała tam pracę-
Stwierdziła i uśmiechnęła się do Heliona
-Oj tam. Jestem pewna że nieco nauki i dałbyś radę zachwycić nie jedną damę pokazem-
Stwierdziła uznając że samiec jest po prostu skromny
-Tańczyć owszem potrafię. Potrafię też uczyć tańca. Wiesz w domu starsze dziewczyny uczą i pomagają młodszym. Może nie jestem wybitną nauczycielką ale pewnie coś udawało mi się innych nauczyć-
Przyznała po czym dodała
-Jak chcesz mogę zawsze dać ci parę lekcji. Możesz potem zaskoczyć osobę z którą lub dla której zatańczysz-
powiedziała pogodnym tonem i spojrzała na śnieg. Ten zawsze ją zaskakiwał. Wszak nie byli w górach
Awatar użytkownika
Helion Kanavar
Punkty Przygody: 2,34 
Medale: 4
Poziom Zdrowia:
250 +90 (340)
Poziom Mocy:
75/75
Karta Postaci:
Statystyki:

16

50 + 10 (60)

15

50

20

34 +10 (44)
Stan portfela: 2150
Przedmioty magiczne:
komplet roboczy(wzm.)+90hp
Kastet +15 dmg
Kurtka + 10 siły

-No tak, dużo jest odmiennych kultur ale jakoś sam z siebie nie interesowałem się nimi- Nie miał na to nigdy jakoś szczególnie czasu. Musiał pracować na dom, naukę sióstr i szpital dla matki w późniejszym etapie.
-Jeśli to oferta to ją przyjmuje- Zaśmiał się, bo w sumie mógłby sie pouczyć. Zawsze to coś innego niż chlanie lub ćpanie będąc samemu w domu.
-A zaskakiwać to raczej nie mam już kogo- Dodał z przekąsem. Od kiedy Mef się wyprowadził i ciężko było się spotkać, to blondyn miał dużo przemyśleń na temat ich relacji. Tego jak miał wrażenie, wymusił w jakiś sposób zachowanie zielonego.
"Bring me home in a blinding dream
Through the secrets that I have seen
Wash the sorrow from off my skin
And show me how to be whole again
'Cause I’m only a crack In this castle of glass
Hardly anything there
For you to see.."

Awatar użytkownika
Hatsuyuki
Poziom Zdrowia:
250 + 90 (340)
Poziom Mocy:
55
Karta Postaci:
Statystyki:

35

30 + 20 + 10 (60)

11

40 + 10 (50)

10

20
Przedmioty magiczne:
Koszulka robocza +20 hp
spódnica (wzm.)+25hp
Wakizashi x2 +15 dmg
Kurtka + 10 siły

-Tam gdzie mieszkałam było wiele odmiennych kultur zależnych od regionów. Niby zamysł był ten sam wszędzie ale nawet niektóre bóstwa w innych były brane za demony. Sama w formie lisiej mam więcej niż jeden ogon więc przedstawiano mnie jako Kitsune co ma niewiele wspólnego z prawdą ale dla wielu było nutką pikanterii i wzmacniało prestiż pana-
Zaśmiała się na to wspomnienie po czym kontynuowała
-Mój zwierzak to prezent o jednego z gości pana. Dość egzotyczny w tamtych rejonach. Zresztą jak do tond dalej nie wiem skąd go przywieźli-
Yuki zachichotała i uprzejmie powiedziała
-Jak chcesz nauki to możemy pójść do mnie. Mam mały ogródek. Może to być idealne miejsce na pierwsze lekcje-
Stwierdziła zastanawiając się jaka broń pasowała by do blondyna. Sama widziała by go z czymś podkreślającym wygląd. Ale do tego najlepiej było by zobaczyć jakie ma mięśnie
Awatar użytkownika
Helion Kanavar
Poziom Zdrowia:
250 +90 (340)
Poziom Mocy:
75/75
Karta Postaci:
Statystyki:

16

50 + 10 (60)

15

50

20

34 +10 (44)
Przedmioty magiczne:
Kastet +15 dmg
Kurtka + 10 siły

-Dużo wiesz- Przyznał mając dłonie w kieszeni od kurtki.
-Masz dwa ogony?- Spojrzał na nią z zaskoczeniem. Jakoś nie zwracał do tej pory na takie cos uwagi. Różne rzeczy w mieście bywały. Strojów i ozdób, że głowa mała. Tak patrząc na nią, trochę się zawiesił. Nie tylko na sprawie dwóch ogonów. No kobieta miał swoje uroki.
-Lis?- No tak jej zwierzę- Tutaj ogólnie są pospolite, chyba, że jakieś takie nietypowe ich umaszczenia- Widział nawet kiedyś takiego czarnego co przebiegał na łące.
-Nie widzę problemu, możemy się tam udać- Trochę prywatności i przy okazji wiedziałby gdzie ta zamieszkuje.
Hardly anything there
For you to see.."

Awatar użytkownika
Hatsuyuki
Poziom Zdrowia:
250 + 90 (340)
Poziom Mocy:
55
Karta Postaci:
Statystyki:

35

30 + 20 + 10 (60)

11

40 + 10 (50)

10

20
Przedmioty magiczne:
Koszulka robocza +20 hp
spódnica (wzm.)+25hp
Wakizashi x2 +15 dmg
Kurtka + 10 siły

-Najwięcej się dowiedziałam słuchając gości.-
Przyznała i nie była pewna tej wiedzy.
-Ogony mam dwa dodatkowe. No i czasem noszę pasek z jeszcze dwoma dodatkowymi. Tam wierzono że im starszy kitsune tym więcej ma ogonów. W innych regionach wierzono że ilość ogonów odpowiada potędze kitsune. -
Odpowiedziała spokojnie i zastanowiła się po czym wzięła zwierzaka na ręce by łatwiej wytłumaczyć
-Chodzi o to że lisy mają różna gatunki. Ten ma nieco mniejsze uszy i cały rok ma białe futro. Z tego co pamiętam to jest to lis polarny ale co to dokładnie oznacza to nie wiem-
Powiedziała i lekko podrapała lisa po brzuchu
-Mieszkam w dzielnicy nieludzi-
Powiedział i lekko wyznaczyła kierunek spaceru
-Zawsze można zrobić lekkie kółeczko i zobaczyć co w tym roku przygotowali na święta
Awatar użytkownika
Helion Kanavar
Poziom Zdrowia:
250 +90 (340)
Poziom Mocy:
75/75
Karta Postaci:
Statystyki:

16

50 + 10 (60)

15

50

20

34 +10 (44)
Przedmioty magiczne:
Kastet +15 dmg
Kurtka + 10 siły

-A kim jest ta kitsune?- W sumie już mówi o tym a on to nawet nie bardzo wie co to za stworzenie.
-A ok, ok- No teraz załapał i skinął jej lekko głową.
Przyjrzał się lisowi. Jest chyba ignorantem, bo lis to lis. Na ogon taki typowy i dłuższe uszy. No ignorant ale trudno.
-Spoko, to prowadź, mam wolny dzień- Przyznał i nie śpieszy mu sie jakoś specjalnie gdziekolwiek.
Hardly anything there
For you to see.."

Awatar użytkownika
Hatsuyuki
Poziom Zdrowia:
250 + 90 (340)
Poziom Mocy:
55
Karta Postaci:
Statystyki:

35

30 + 20 + 10 (60)

11

40 + 10 (50)

10

20
Przedmioty magiczne:
Koszulka robocza +20 hp
spódnica (wzm.)+25hp
Wakizashi x2 +15 dmg
Kurtka + 10 siły

-Ogólnie to zależy od regionu. Założenie ogólne to lisy przybierające ludzką formę. Należą do yokai czyli stworzeń nad naturalnych. Niektóre z nich uznane są za demony inne za bogów lub ich wysłanników czy sług. W jednym z regionów, zresztą z niego pochodzę, wieży się że dziewiecioogoniasta złota lisica Tenko Kugen uwolniła na świat wszystkie demony spod pieczęci bogów, za co potem została zapieczętowana i zmuszona by służyć ludziom poprzez dzielenie się swoją mocą z kapłankami by te były w stanie walczyć z demonami-
Postarała się wytłumaczyć kolorowooka
-Ogólnie z tego co wiem to różnych lisów jest cała masa. Ponoć są też takie co żyją na pustyni i mają uszy większe od głowy-
Zaśmiała się idąc w kierunku wyjścia z parku
(z/t?)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Park z jeziorem”