Spacerniak

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Los
Punkty Przygody: 2,32 

Miejsce w którym niegroźni przestępcy mogą poprzebywać na świeżym powietrzu pod nadzorem kilku strażników.
Pod murami osadzono kilka ławek zaś w niedalekim rogu postawiono małą siłownię z workiem treningowym do rozładowania emocji. Po drugiej stronie placu znajduje się ring bokserski dla więźniów, którzy muszą sobie coś nawzajem wyjaśnić.
Awatar użytkownika
Los

Zastępca skinął głową do strażnika a ten otworzy wrota prowadząc do środka spacerniaka.
Ryu ze spokojem wysłuchał niewolnika - A będzie miło sens siedzenie i nic nie robienie? - zwrócił uwagę na to. Wprowadził chłopaka do środka - Jeśli jest tak jak mówisz, to nie lepiej by aby ktoś znajomy Nari jak Ty był w momencie jej odnalezienia? Plus masz okazję pokazać, że Twoja Pani nie jest Ci obojętna a dawanie za wygranej może przesadzić los - uniósł dłoń wskazując miejsce w którym się znaleźli - Tutaj odpocznij a jak będziesz chciał iść do celi daj znać jednemu ze strażników a on Cię do niej zaprowadzi - w chwili obecnej w tym miejscu nie było nikogo prócz trzech strażników przechadzających się po placu.
Awatar użytkownika
Takaro
**
**
Punkty Przygody: 1,91 
Medale: 1
Poziom Zdrowia:
400/400
Poziom Mocy:
50
Karta Postaci:
Statystyki:

10 / 70

53 / 100 + 10 (63)

10 / 70

80 / 80

25 / 70

30 / 70 + 10 (40)
Stan portfela: 166

Wchodząc na spacerniak, rozejrzał się.
-A co co to da? nie potrafię nic co mogłoby sie przydać i nie wiem nic. Zależy mi na niej i to bardzo ale nie wiem co mógłbym zrobić. Czuje sie winny sytuacji- Musiał zrobić coś nie tak. Nie widział innej opcji bo no czemu maiłby tak po prostu zniknąć? Nie rozumiał tego.
Obrazek

Awatar użytkownika
Los

Zastępca miał położyć rękę na ramieniu chłopaka ale się powstrzymał przypominając, że ten tego nie chciał - To teraz musisz zadać sobie jedno pytanie. Czy się poddasz i będziesz robił z siebie ofiarę? Czy zawalczysz o to co jest dla Ciebie cenne? Nie musisz mi teraz odpowiadać, przyjdę jutro przed wyruszeniem na poszukiwania. Wtedy ponowię pytanie - machnął ręką a strażnik otworzył drzwi.
- Zastanów się co będziesz chciał zrobić - zastępca opuścił spacerniak a wrota za nim się zamknęły. Blondyn został prawie sam na spacerniaku nie licząc trzech strażników czuwających nad spokojem.
Pogoda dopisywała było ciepło, przyjemny wiaterek wiał a cień powoli zaczął się wyłaniać zza muru.
Awatar użytkownika
Takaro
**
**
Punkty Przygody: 1,91 
Medale: 1
Poziom Zdrowia:
400/400
Poziom Mocy:
50
Karta Postaci:
Statystyki:

10 / 70

53 / 100 + 10 (63)

10 / 70

80 / 80

25 / 70

30 / 70 + 10 (40)
Stan portfela: 166

-Sam nie wiem. Nie jestem zbyt przydane i ni umiem nic co by się przydało- Nie wiedział co chciałby zrobić. Co byłoby na tyle w porządku aby móc jakoś w tym wszystkim pomóc, bo jak? Przez to wszystko zaczynał coraz bardziej wierzyć, że on coś jej zrobić. Kręcił się po spacerniaku w końcu poprosił aby zabrać go z niego.
Obrazek

Awatar użytkownika
Los

Ryu zatrzymał się przed wyjście - Nam może nie ale jej na pewno - rzekł spokojnie odchodząc.
Strażnicy obserwowali niewolnika jak spacerował po placu. Nie przeszkadzali mu w niczym, był spokojny to nie widzieli potrzeby interwencji. A kiedy się do nich zgłosił zabrali go do celi.
2zt.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Więzienie”