regulamin i zapis | FAQ | kompendium | poszukiwania | nieobecności |
== Ogłoszenia ==
== Media == | == Fabuła == Zima, 45 lat po Kataklizmie | ==Faza Księżyca== Pełnia: od 4 lutego do 6 ==Pogoda== W dzień |
Tereny zadrzewione
- Helion Kanavar
- Punkty Przygody: 1,49
- Medale: 3
- Poziom Zdrowia: 120/300
- Poziom Mocy: 75/75
- Karta Postaci:
- Statystyki:
16
40
15
42
15
40
- Stan portfela: 50
- Zmiany fizyczne: ślady uzębienia Mepfisto na obszarze mięśnia czworobocznego- nad ramieniem
-A co masz takie doświadczenie, że uczyć chcesz?- Warknął marszcząc pysk i no wlazł miedzy nich ten creep.
-Wiek nie ma tutaj nic do rzeczy- Machnął ogonem ale tak, odpuścił. Nie chciałby siedzieć teraz w celi. Nie chciał wyjść na cykora ale nie zmieniało to faktu, że czuł wewnętrznie troche tka troszeczkę, lek przed tym bydlakiem. Nie jest w takiej sytuacji rozsądne prowokować ale no... nie będzie kulił ogona przed nim czy coś.
-Dobra to chodźmy- Dodał mijając Jerome i Mefa...

Have you got, have you got,
got a heart full of dreams?
Cause I got, yeah I got,
got a heart full of dremas.
- Jerome Brauds
- Punkty Przygody: 0,00
- Medale: 1
- Poziom Zdrowia: 260/260
- Poziom Mocy: 95
- Karta Postaci:
- Statystyki:
20
60
13
42
10
30
- Stan portfela: 310

- Mephisto Kudo
- Punkty Przygody: 3,22
- Poziom Zdrowia: 300/300
- Karta Postaci:
- Statystyki:
25
43
15
42
20
50
- Stan portfela: 620
- Helion Kanavar
- Karta Postaci:
- Statystyki:
16
40
15
42
15
40
- Zmiany fizyczne: ślady uzębienia Mepfisto na obszarze mięśnia czworobocznego- nad ramieniem
-Muszę zmierzyć sie z tobą na łapę, bo jak masz ja tak mocną jak głos, to będzie ciekawie- No siła siłą, bo mięsnie mogą być tylko na dmuchane. No ale zobaczymy. Lekko wyszczerzył kiełki i ruszył szybko do warsztatu. Szef jeszcze powinien w nim być. Chłopaki powinni bez problemu go doganiać.
Hop tutaj

Cause I got, yeah I got,
- Ketsueki Ōkami
- Punkty Przygody: 2,79
- Poziom Zdrowia: 160/160
- Poziom Mocy: 130/130
- Karta Postaci:
- Statystyki:
15
28
26
32
25
40
- Stan portfela: 680
- Zmiany fizyczne: Blizna po ugryzieniu ciągnąca się od szyi, przez prawy bark aż po ramie. Na niej znajdują się dwie kolejne, nowsze.
Ślad na szyi po obroży.
Trzy szramy na twarzy po lewej stronie.
Rana po oparzeniu we wnętrzu lewej dłoni.
Blizna na prawej kostce po łańcuchu upiora. - Zmiany psychiczne: Sporadyczny lęk i smutek po spotkaniu z upiorami i duchami.
Gdy wyszedł, spojrzała na jego torby. Nic jednak nie powiedziała i poszła w stronę lasku. Po chwili znaleźli dogodne miejsce i się zatrzymali. Zdjęła pelerynę i okrywając się nią teraz bardziej jak kocem usiadła pod jednym z drzew.
- Heli, jak się czujesz? Kupiłeś mu ten lód? - Bo odpowiadając na jakiś czas temu zadane pytanie - tak lód był konieczny. Nie pozwoli mu pić, jeśli z jego nosa wciąż będzie płynęła krew.
- Helion Kanavar
- Karta Postaci:
- Statystyki:
16
40
15
42
15
40
-Wszystko w porządku- Odpowiedział kobiecie z lekkim uśmiechem ale szybko uciekł spojrzeniem, bo czuł sie niepewnie.

Cause I got, yeah I got,
- Mephisto Kudo
- Karta Postaci:
- Statystyki:
25
43
15
42
20
50
No i w końcu wyciągnąłem alkohol oraz popitkę, soki były w trzech smakach pomarańczowy, bananowy i standard jabłko. Podałem jedną butelkę wódki Ketuseki, druga Helionowi a trzecia była moja. Wskazałem na soki - Wybieraj - powiedziałem wesoło do kobiety a później to samo do kumpla. Uraczyłem się tym co został, na sam koniec wyłożyłem jedzenie na środek na torbę - Częstujcie się - mieliśmy taki mały piknik w parku.
- Ketsueki Ōkami
- Punkty Przygody: 2,79
- Poziom Zdrowia: 160/160
- Poziom Mocy: 130/130
- Karta Postaci:
- Statystyki:
15
28
26
32
25
40
- Stan portfela: 680
- Zmiany fizyczne: Blizna po ugryzieniu ciągnąca się od szyi, przez prawy bark aż po ramie. Na niej znajdują się dwie kolejne, nowsze.
Ślad na szyi po obroży.
Trzy szramy na twarzy po lewej stronie.
Rana po oparzeniu we wnętrzu lewej dłoni.
Blizna na prawej kostce po łańcuchu upiora. - Zmiany psychiczne: Sporadyczny lęk i smutek po spotkaniu z upiorami i duchami.
- Pomóc ci wytrzeć twarz? - Nie miał jak się tu w czymś przejrzeć, więc może przyjmie pomoc. Czekając na odpowiedź zerknęła na kolejną część zakupów. Butelka na głowę? Przy nich pewnie była cienka... nawet bez porównywania z nimi nie była najlepszym przykładem mocnej głowy. Wzięła jednak butelkę i po zorientowaniu się w smakach soków przysunęła do siebie bananowy.
- Dziękuję... o widzę nieźle się przygotowałeś. - Skomentowała postawione przed nimi przekąski. Skłoniła się nieznacznie okazując wdzięczność i chwyciła jakiegoś chipsa czy co tam akurat miała pod ręka.
- Jak to się w ogóle stało, że rozwaliłeś sobie nos...? Zaskakujące, że akurat tam przypadkiem byłeś. - Drugie zdanie skierowała do Mepha.
- Helion Kanavar
- Karta Postaci:
- Statystyki:
16
40
15
42
15
40
-Jest już ciemniej nie musze się myciem przejmować- No co ten Mephisto takie no. Znaczy Helionowi było miło, ze kumpel sie martwi ale troche było mu głupio, bo taki z niego teraz idiota się zrobił.
Nie bardzo chciał przykładać sobie lód ale położył sobie z tyłu głowy bliżej karku i trzymał tak jedną dłonią.
-Tampony? Serio stary?- Spojrzał na zielonka z miną "serio ty mówisz?"
-Mi?-Zapytał troche głupkowato-Że co? -Jakby sie mu umysł zawiesił, ze co ona chce muz robic?
-Znaczy, nie ja dam sobie radę- Dam ale nie mam zamiaru myć mordy. Pytanie kobiety troche go wytrąciło.
-Mephisto mi przywalił- Rzucił pół serio- Bije mnie jak nie dam mu buzi- Wystawił do zielonego język.

Cause I got, yeah I got,
- Mephisto Kudo
- Karta Postaci:
- Statystyki:
25
43
15
42
20
50
Spojrzałem na niego - No tak, a te ponoć są mocno chłonne czy coś takiego w każdym bądź razie Pani w sklepie je polecała - powiedziałem wesoło. W ogóle przyjemna kobieta, widziała że miałem problem to podeszła, doradziła. Chociaż nie musiałem wiedzieć co ona przechodziła w tamte dni ale z uprzejmości wysłuchałem w końcu pomogła.
Uśmiechnąłem się szerzej do Ketuseki - Na pusty żołądek lepiej nie pić - nie raz się o tym przekonałem. A tym bardziej, że nie chciałbym zrobić nic głupiego i jeszcze bardziej podpaść.
A gdy się Piękna Dama zapytała co tam robiłem, chciałem już odpowiedzieć ale uprzedził mnie Helion. Zrobiłem wielkie oczy nie wierząc własnym uszom - Że co ja zrobiłem? - zapytałem nie mało zszokowany - I za co? - No kurde słyszę i niewierze w to co słyszę. Nie wiem jakoś potajemnie się z nią dogadał jak byłem w sklepie czy co? Pokręciłem głowa z niedowierzaniem i po tym wszystkim jak się dla niego starałem.
Siedziałem tak skołowany aż w końcu się roześmiała - Prawie się nabrałem - uderzyłem kilka razy ręka w swoją nogę - Dobry kawał . - tak sobie posiedziałem i odkręciłem wódkę. Popatrzyłem na kolegę z nie małym uśmiechem - Jak chcesz buzi to wystarczy poprosić - puścił do Heliona oczko z zabawiackim uśmiechem.