Sala jadalna

Najbardziej popularna tawerna w mieście. Można tutaj dobrze zjeść, wypić, przespać się, a nawet skorzystać z łaźni czy kąpieli w balu.

Właściciel Sylvan Vulkodlak
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Tkacz Losu
Punkty Przygody: 0,00 

Duże pomieszczenie ze stołami i krzesłami. Za barem stoi wilkołak, Sylvan Vulkodlak. Przyjmuje zamówienia jak i rezerwacje noclegów. Posiłki nie są pierwszej klasy ale za te niedużą, kwotę jaką tutaj się płaci, są bardzo porządne.
Można tutaj skosztować domowej roboty mocniejszych trunków jak i za odpowiednią zapłatę spędzić ciekawie noc z kurtyzaną.

Płaci się tutaj za łóżko, nie cały pokój. Można więc nie wiedzieć, a dzielić pokój z kimś.
Awatar użytkownika
Sylvan Vulkodlak
Punkty Przygody: 0,64 
Medale: 5
Poziom Zdrowia:
300 + 125 (425)
Poziom Mocy:
100
Karta Postaci:
Statystyki:

30 / 70

65 + 10 (75) / 100

20 / 70

60 / 80

20 / 70

40 / 70
Stan portfela: 2460
Przedmioty magiczne:
Kamizelka + 100 HP
Spodnie sk.wz +25hp

Kucharz coś sobie mamrotał pod nosem. Zabrał zapłatę i dalej obserwował ostatnich klientów. Najchętniej to wyprosiłby wszystkich już teraz.
Za to wilkołak spał, miał jednak całkiem lekki sen. Nie zdążył jeszcze zapaść w ten głęboki.
-Erin?- Zapytał zaspany podnosząc się na łokciach. Dopiero po chwili zapalił światło w kanciapie.
-Kochanie, co tu robisz?- Zapytał nadal będąc półprzytomnym.
Awatar użytkownika
Erin Wyrm
Punkty Przygody: 5,42 
Medale: 3
Poziom Zdrowia:
150 pkt.
Poziom Mocy:
190/195pkt.
Karta Postaci:
Statystyki:

19

14

39

25

33

36
Stan portfela: 3 999 960

Uśmiechnęła się słysząc jego głos. Przykucnęła by zdjąć buty, gdy on akurat zapalił światło. Zostawiła je przy drzwiach, płaszcz rzuciła gdzieś obok i weszła na meterac.
- Cześć skarbie. Przepraszam, że Cię budzę. - Mogła zostawić pudełko kucharzowi, ale po pierwsze nie sprawił na niej najlepszego wrażenia, a po drugie, co ważniejsze, chciała zobaczyć Syla.
- Wpadłam do Ciebie z małym prezentem, ale usłyszałam, że już nie pracujesz dzisiaj. - Kucnęła na materacu i nachyliła się by go pocałować.
Obrazek
Awatar użytkownika
Sylvan Vulkodlak
Poziom Zdrowia:
300 + 125 (425)
Poziom Mocy:
100
Karta Postaci:
Statystyki:

30 / 70

65 + 10 (75) / 100

20 / 70

60 / 80

20 / 70

40 / 70
Przedmioty magiczne:
Kamizelka + 100 HP
Spodnie sk.wz +25hp

Uśmiechnął się powoli się wybudzając.
-Nie masz za co przepraszać- Uniósł się do pozycji siedzącej. Również ją pocałował-Prezent? dla mnie?- Był zaskoczony tym, nie spodziewał się jej a tym bardziej czegokolwiek od niej.
-I tak, dzisiaj szybciej skończyłem, miałem klienta prywatnego i mogłem szybciej się zerwać- Dodał z lekkim uśmiechem-Jak się dzisiaj czujesz?- Zapytał lekko drapiąc się po łepetynie.[/mg[
Awatar użytkownika
Erin Wyrm
Poziom Zdrowia:
150 pkt.
Poziom Mocy:
190/195pkt.
Karta Postaci:
Statystyki:

19

14

39

25

33

36

- W sumie nic takiego. Byłam w kawiarni i pomyślałam, że przyniosę Ci ciasto. - W końcu mówił, że lubi. Uniósła pudełko i mu podała. Na górze była karteczka z tekstem "Miłego dnia."
- Oh, a to jakbyś jednak spał i się nie obudził. Myślałam, że raczej zastaniesz to pudełko rano. - Uśmiechnęła się, zakładając sobie kosmyk włosów za ucho. Uniósła brew słysząc o indywidualnym kliencie.
- Jak prywatny? Kelner i barman na własność? - Nie mieli tu oddzielnej sali z barem, więc co? Łaźnia? Nie koniecznie była zachwycona pomysłem, że ma obsługiwać golasów w bali. No póki ci nie paradują przed nim z gołym zadem to właściwe nie widziała problemu, gorzej jak się jakaś baba zacznie do niego wdzięczyć. Oj taką by ubiła. Ruda była mocno terytorialna.
- W porządku. Ciężki dzień, ale czuję się dobrze. - Pewnien jaszczur poprawił jej nastrój, a teraz w towarzystwie Syla czuła się już zupełnie dobrze.
Obrazek
Awatar użytkownika
Sylvan Vulkodlak
Poziom Zdrowia:
300 + 125 (425)
Poziom Mocy:
100
Karta Postaci:
Statystyki:

30 / 70

65 + 10 (75) / 100

20 / 70

60 / 80

20 / 70

40 / 70
Przedmioty magiczne:
Kamizelka + 100 HP
Spodnie sk.wz +25hp

-Ciasto?- I oczy zrobiły mu się jak u szczeniaczka. Otworzył pudełko, wcześniej spoglądając na karteczkę.
-No dobry wieczór też może być- Puścił jej oczko- Chcesz kawałek i coś do picia do tego?- Zapytał kiedy pudełko było już otwarte. Lubił to ciasto i ucieszył się z takiego małego ale jakże miłego gestu.
-No coś takiego- Przytaknął jej- Usługa bardzo droga ale przez maksymalnie kilka godzin jestem do dyspozycji, kelnerowanie, masowanie, może taniec ..- Machnął dłonią jakby to było nic takiego- Takie tam pierdoły- Wzruszył ramionami. Nie traktował czegoś takiego jako coś ważnego. Tym bardziej, że tacy klienci byli raz na ruski rok.
-Znaczy to Fenrir był- Nie powinien zdradzać personalii klientów. Jednak chciał aby wiedziała, że nic się takiego złego nie działo.
-Ciężki? a co się stało?- Spojrzał na nią z większą uwagą a i troską.
Awatar użytkownika
Erin Wyrm
Poziom Zdrowia:
150 pkt.
Poziom Mocy:
190/195pkt.
Karta Postaci:
Statystyki:

19

14

39

25

33

36

Cieszyła się, że tak podoba mu się ten drobny prezent. Pokręciła głową na jego pytanie. Ona już swoje zjadła i wypiła.
- Cały jest dla Ciebie. Smacznego. - Nie wiedziała czy on chce czegoś do picia, ale jeśli trzebaby było wybrać się do baru, ona mogła iść. Odchrząknęła pod koniec jego wypowiedzi i uniósła brew.
- Taniec? Mam być zazdrosna? - No może tym razem i był to Fen, ale wynająć go mógł każdy. Nie była pewna czy podoba jej się zakres usług jakie świadczył.
- Trochę problemów przy pracy nad maszynami. Nie zawsze wszystko idzie tak jakby się chciało. - Nawet wielokrotnie coś nie idzie, albo idzie nie koniecznie tak jakby się przewidywało.
Obrazek
Awatar użytkownika
Sylvan Vulkodlak
Poziom Zdrowia:
300 + 125 (425)
Poziom Mocy:
100
Karta Postaci:
Statystyki:

30 / 70

65 + 10 (75) / 100

20 / 70

60 / 80

20 / 70

40 / 70
Przedmioty magiczne:
Kamizelka + 100 HP
Spodnie sk.wz +25hp

-Dziękuję- No i zaraz po tym zabrał się za jedzenie podarunku. Rozbudził się już o wiele bardziej. Usłyszał to odchrząknięcie i tak, zorientował się o co chodzi. Jednak powiedział co powiedział. No a mógł nie mówić.
-Nie, nie- Przełknął kęs- Spokojnie, nie jestem prostytutką- Nie będzie się z nikim obmacywał czy coś więcej.
-Mam nadzieję, że nic Ci się nie stało przy takim grzebaniu- Zlustrował ją kończąc posiłek-Maszyny to całkiem nie mój świat, nie ogarniam tego- No i nigdy nie ukrywał tego faktu. Nie był dobry w tym i tyle. Nigdy nie nauczył się ani prowadzić ani strzelać czy coś.
Awatar użytkownika
Erin Wyrm
Poziom Zdrowia:
150 pkt.
Poziom Mocy:
190/195pkt.
Karta Postaci:
Statystyki:

19

14

39

25

33

36

No o to go nie oskarżała, nawet by sobie nie wyobrażała, że taniec mógł mieć w jego wykonaniu taki finał. Nadal jednak miała swoje ale. Póki co nie komentowała tego, ale nie wyglądała na do końca zadowoloną. Sam taniec jej co prawda nie przeszkadzał i ona kiedyś tańczyła w ten sposób i to lubiła.
- Wszystko jest w porządku. - Nic jej się nie stało, ale co się nadenerwowała to jej. Gdy skończył jeść, bez słowa zabrała mu pudełko, odstawiła na bok i usiadła mu okrakiem na kolanach.
- Nie będę ci mówić, że masz nie tańczyć. - Wiedziała, że i on to lubił. - Ale mogę mieć swoje warunki? - Już niezadowolenie trochę z niej zeszło i uśmiechała się do niego delikatnie, kładąc mu ręce na ramionach.
Obrazek
Awatar użytkownika
Sylvan Vulkodlak
Poziom Zdrowia:
300 + 125 (425)
Poziom Mocy:
100
Karta Postaci:
Statystyki:

30 / 70

65 + 10 (75) / 100

20 / 70

60 / 80

20 / 70

40 / 70
Przedmioty magiczne:
Kamizelka + 100 HP
Spodnie sk.wz +25hp

Mimo swoich słów, widział, że kobieta nie jest zbytnio zadowolona.
-Mówiłem, jestem ci wierny- Tak powtarza się ale tak było. Nie w głowie mu podrywy czy coś takiego.
-No to się cieszę- Skinął lekko głową. Kobieta zabrała puste już pudełko i usiadła okrakiem na nim. Zamruczał do niej.
-Jakie?-Zapytał unosząc jedną brew do niej. On sam lekko ją objął, spoglądając jej w oczy.
Awatar użytkownika
Erin Wyrm
Poziom Zdrowia:
150 pkt.
Poziom Mocy:
190/195pkt.
Karta Postaci:
Statystyki:

19

14

39

25

33

36

- Syl, w to nie wątpię. Po prostu prócz seksu, chyba coś też może mi się nie podobać, nie? - Tu nie chodziło o to, że podejrzewała go o sypianie z kimś innym. Słysząc jego mruczenie, nachyliła się i pocałowała go w nasadę nosa.
- Musisz je najpierw poznać, nim się zgodzisz? - Zaśmiała się cicho, to był tylko żart.
- Bez dotykania i rozbierasz się tylko do bokserek. - Macanie i oglądanie nago należało tylko do niej. Czekała na jego reakcje, zgodzi się?
- Oh, i za każdy taki taniec, mi wisisz dwa. - Wystawiła na moment końcówkę języka do Syla.
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tawerna pod Sylvanem”