Dom Nari i Mortena

Domy Nieludzi. Domy są małe, niskie z niewielką powierzchnią wokół niego o ile takowa się znajdzie.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Tkacz Losu
Punkty Przygody: 0,00 

Niewielki dom.
Pierwsze co wita gości to mały przedpokój z wieszakiem i szafką na buty. Kawałek dalej na całej dolnej powierzchni umiejscowiona została kuchnia z całym umeblowaniem, która jest połączona od razu salonem/jadalnią. Mieści się w niej stół, 4 krzesła i kanapa.
Na pierwszym piętrze zaraz koło schodów są dwie pary drzwi, po lewej wchodzi się do Mortena a po prawej do Nari. Oba pomieszczenia są tak samo umeblowane i tej samej wielkości. Łóżko, szafa, biurko, krzesło i szafeczka nocna. Na wprost schodów idą kawałek dalej znajduje się niewielka łazienka z prysznicem, toaletą i umywalką.
Awatar użytkownika
Nari Orecev
Punkty Przygody: 11,69 
Medale: 2
Poziom Zdrowia:
180/180
Poziom Mocy:
180/180
Karta Postaci:
Statystyki:

41 + 10 (51)

30

36

36

21

40
Stan portfela: 4753

Zamknęła oczy biorąc głębszy oddech starając się odgonić gule w gardle - Na pewno gdyby to było w innych okolicznościach na pewno byłabym szczęśliwa i to bardzo, że tak dobrze sobie radzisz i się starasz - nie będzie się usprawiedliwiać. Nie dzisiaj.
- Nie tylko jest wina po Twojej stronie ale mojej też. Ty nie rozumiałeś co zrobiłeś choć Ci powiedziałam a ja nie chciałam dopuścić do siebie innych myśli jak tych że mnie chcesz tylko w wygodnych dla Ciebie momentach - zapewne wmówiła to sobie bo ten nie jest na tyle bystry aby wpaść na to. Fakt, zabolało ją to że myślał o niej tylko w taki sposób że chciała go zbałamucić. To chyba ukuło ją najbardziej. Dlatego teraz czuła do niego lekki wstręt, mniejszy niż wcześniej ale jeszcze gdzieś został.
Wyciągnęła do niego rękę - Umówmy się, że teraz będziemy mówili sobie wszystko wprost aby nie było takich niedomówień jak te. Zgoda? - czekała na reakcję.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Domostwa”